Передплата 2024 «Добрий господар»

«Останні дні я працюю над зйомками студії "Квартал 95". Ніяких справ, які б викликали агресію, я не вів», - Шефір про напад

  • 22.09.2021, 15:55
  • 602

Перший помічник президента Сергій Шефір розповів про обстріл його автівки

Як повідомляє Українська правда, Сергій Шефір під час брифінгу МВС заявив: «Не розумію причин. Розумію, що їхали. Раптом пролунали постріли, поранили водія. Водій — молодець, поїхав далі. Ясно, що ми пришвидшились трохи. Було моторошно. Я тут же набрав поліцію, міністра МВС. Правоохоронні органи зреагували оперативно. Я тут же на дорозі зупинив швидку допомогу, завернув її, забрали водія. Він, звичайно, геройськи себе повів. Я вже чув кілька версій по телевізору — ідіотських. Ніяких конфліктів у команді немає, у нас команда дружня… Я не можу пов'язати це з тим, над чим я працюю. Бо останні дні я працюю над зйомками студії «Квартал 95″. Ніяких справ, які б викликали агресію, я не вів».

Помічник Зеленського вважає, що замах на нього був спробою залякати команду президента. Проте команду президента налякати неможливо.

Шефір каже, що скоріш за все його тепер змусять користуватись послугами охорони. Помічник президента пояснив, що останнім часом не займався важливими справами, які б могли стати причиною нападу на нього.

За його словами, в Офісі президента він фактично виконує роль радника президента.

Читайте також: Зеленський прокоментував замах на вбивство свого першого помічника (відео)

Схожі новини