Передплата 2024 «Добра кухня»

На Порошенка скоїли напад (відео) ОНОВЛЕНО

  • 24.08.2021, 17:21
  • 2 000

Петра Порошенка облили зеленкою, коли той ішов до Кабміну

Про це повідомляє Телеграм-канал «Украина 24/7».

Інцидент відбувся на Алеї Героїв Небесної сотні, біля верхнього виходу метро Хрещатик. Під час вшанування разом з родиною загиблого морпіха Ярослава Журавля. Очевидці, які поспілкувалися з BBC News Україна, стверджують, що спершу Порошенко йшов разом з учасниками Маршу захисників, присвяченого Дню незалежності.

Коли група звернула на Алею Героїв Небесної сотні, у політика хтось намагався влучити яйцем з мосту. Коли Порошенко підійшов до каплиці Небесної сотні, у нього влучили зеленкою. На фото видно, що зеленка залила нижню половину обличчя політика та ліве око.

Ірина Геращенко прокоментувала цю ситуацію: «Апофеозом огидності Банкової став провокатор, який під час Маршу ветеранів іволонтерів кинув в п’ятого президента зеленку. За секунду після інциденту про це написали ТГканали Банкової, радісно розмістивши фото і відео засланих казачків. А „поліція діалогу“ повела злодійкуватого зеленого ідіота, який спаплюжив цей день, десь в сторону Банкової. За гонораром? І якщо хто думає, що приниженням опонентів ви заробите чергові аплодисменти, як робили це в часи 95 кварталу- це помилка».

Читайте також: Закликаю всіх пам’ятати, якою ціною нам дісталась Незалежність: Петро Порошенко з ветеранами війни проти російської агресії вшанував пам’ять українських воїнів

Схожі новини