Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Відомо, хто зіграє роль Саманти у продовженні фільму "Секс і місто"

  • 19.08.2021, 19:45
  • 598

До акторського складу серіалу приєдналася 50-річна американська акторка і колишня модель Ніколь Арі Паркер

Фанати серіалу звикли до пригод чотирьох кращих подруг, а тому, дізнавшись про вихід продовження, очікували побачити на екрані компанію в повному складі.

Однак пізніше з’явилася новина, що Кім Кетролл відмовилася від зйомок, а отже, Саманти Джонс в новому сезоні не буде. Проте творці серіалу змогли, схоже, розв’язати цю проблему.

Актриса Сара Джесіка Паркер, виконавиця ролі Керрі Бредшоу, розкрила головний секрет та розповіла, хто зіграє четверту подругу. Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagramm кадри зі зйомок, де зворушливо обіймається з колегами.

На знімку, окрім Сари, присутні актриси Крістін Девіс, Сінтія Ніксон і Ніколь Арі Паркер. Остання, судячи з усього, і стане четвертою подругою. Вона зіграє роль героїні Лізи Тодд Векслер, матері трьох дітей, яка працює режисером-документалістом.

«О, все прекрасно! Я б підспівувала з цим тріо піснями про кохання 70-х щоночі. Побачимося завтра, леді!» — підписала зворушливі фото Сара Джессіка Паркер.

У новому шоу, дату виходу якого ще не оголосили, глядачі знову побачать культових героїнь, які намагаються розібратися у житті, любові та дружбі тривалістю 50 років.

Читайте також: У серіалі «Секс і місто» з’являться три нові героїні

Схожі новини