Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Байден посварився із журналісткою CNN після зустрічі із Путіним

  • 17.06.2021, 11:50
  • 886

Президент США Джо Байден нагрубив журналістці CNN наприкінці пресконференції за підсумками зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним, але пізніше попросив вибачення

Про це повідомляє CNN.

Коли американський лідер вже збирався йти, Кейтлан Коллінз спитала, чому він так впевнений, що поведінка Путіна зміниться. Байден обернувся і відповів: «Я не впевнений, що його поведінка зміниться. Де, чорт забирай… Де ви були весь цей час? Коли це я сказав, що впевнений?».

Після цього президент США заявив, що говорив про те, що «їхня [росіян, — ред.] поведінка зміниться, якщо решта світу реагуватиме, і це погіршить статус Росії у світі. Я ні в чому не впевнений, я просто констатую факт».

Читайте також: Що говорив Байден про Україну під час зустрічі з Путіним

Журналістка зазначила, що Путін під час своєї пресконференції заперечив причетність Росії до кібератаки, применшував значення порушень прав людини і навіть не назвав опозиціонера Олексія Навального на ім'я, тому як Байден може бути впевнений, що стосовно голови Кремля щось зміниться?

«Якщо ви цього не розумієте, ви займаєтесь не тим», — сказав у відповідь Байден і пішов.

Як повідомляє CNN, перш ніж залишити Женеву, Байден попросив вибачення у журналістки, сказавши, що йому «не варто було так мудрувати під час останньої відповіді».

У Женеві 16 червня відбулась зустріч президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна.

Схожі новини