Передплата 2024 «Добра кухня»

Стали відомі деталі майбутньої зустрічі Зеленського та Байдена

  • 14.05.2021, 10:50
  • 681

Українське посольство в Вашингтоні та американське в Києві опрацьовують можливість зустрічі президентів Володимира Зеленського і Джо Байдена

Про це заявила у Вашингтоні посол України в США Оксана Маркарова, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на «Укрінформ».

«Звичайно, працюємо — і ми, і наші колеги з американського посольства в Україні — над тим, щоби відбулася зустріч і візити як президента Зеленського до Сполучених Штатів, так і, сподіваюся, сьомий візит Джо Байдена в Україну», — розповіла Маркарова.

Вона зазначила, що українська сторона готова до всіх форматів двосторонньої зустрічі — не тільки в Україні або США, а і в інших країнах, якщо така нагода виникне раніше.

«Ми однозначно відчуваємо величезну підтримку від американських колег на всіх рівнях — від президента Байдена, держсекретаря Блінкена — ви всі бачили недавній візит до Києва… Тобто є безумовна і дуже потужна підтримка і напрацювання контактів на всіх рівнях», — констатувала Маркарова.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський після зустрічі з держсекретарем США заявив, що вірить у можливість зустрічі із президентом США Джо Байденом, але коли вона відбудеться — наразі невідомо.

Читайте також: 52 експерти оцінили президентство Зеленського: підсумки невтішні

Схожі новини