Передплата 2024 «Добрий господар»

Напої, які допомагають схуднути

  • 25.04.2021, 19:45
  • 30K

Однак побороти зайву вагу можна, якщо змінити свої звички і спосіб життя

Правильне харчування — запорука красивої фігури, особливо коли воно поєднується зі спортом і правильним, тривалим сном.

Про це пише Новини Ю.

Варто пам'ятати, що для того, щоб ваш метаболізм працював добре, а організм вчасно спалював все зайві калорії, потрібна активність і, що не менш важливо, правильний питний режим. Тобто, у вашому раціоні щодня має бути як мінімум півтора літри чистої води.

У боротьбі із зайвою вагою допоможуть натуральні настої і відвари для лікування ожиріння і очищення організму. Таких рецептів безліч, але, на жаль, не всі вони працюють. Тому ми розповімо вам тільки про три перевірені.

Настій насіння льону — прекрасний засіб для очищення внутрішніх органів, підвищує метаболізм і бореться з ожирінням. Для приготування напою насіння льону потрібно залити теплою кип'яченою водою, щільно закрити і настояти 1 годину, процідити.

Пити засіб потрібно по половині склянки перед сном.

Відвар зерен вівса також допомагає. Отже, беремо 4 ст.л. подрібнених зерен вівса посівного, 3 склянки води. Заливаємо теплою кип'яченою водою, далі потрібно поставити все на слабкий вогонь, кип'ятити 10 хвилин, настояти півгодини і дивонапій готовий.

Пити по 0,5 склянки 3 рази на день перед їжею.

Трав'яний відвар для зниження ваги готують так: 1 ст.л. квіток липи серцеподібної, суцвіть ромашки, квіток бузини чорної, по 3 ст.л. листя м'яти перцевої, насіння кропу потрібно подрібнити і перемішати. 2ст. л збору залити окропом, кип'ятити на водяній бані 20 хвилин, охолодити і процідити.

Пити засіб по 2 ст.л. 3−4 рази на день перед їжею.

Ще один важливий нюанс — щоб швидко скинути зайве, спробуйте замість голодувань і обмежень в їжі, замінити всі напої, які ви вживаєте протягом дня (крім трав'яних відварів або напоїв, описаних зверху) чистою водою без газу. Можна з додаванням часточки лимона. Ви помітите одразу, що стали втрачати вагу, ваша шкіра виглядає більш здоровою, і ви сповнені сил і бадьорості.

Читайте також: Горіхи — смачно і корисно