Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Жінка замерзла на смерть, чоловіка вбив трактор, який чистив сніг

На Волині є вже два смертельні випадки, коли люди замерзли на вулиці на смерть

Зима лютує. І рахує своїх жертв. До опікового відділення Луцької міської клінічної лікарні потрапляє все більше пацієнтів з обмороженнями. У когось травмовані руки, у когось ноги. Лікарі не мають перепочинку: одних виписують — поступають нові. Майже завжди кінцівки людям вдається врятувати. Хоча, як пацієнтів привозять через тиждень після холодової травми, то доводиться ампутувати обморожені пальці.

Але, на жаль, на Волині є вже два смертельні випадки, коли люди замерзли на вулиці на смерть.

41-річна жінка йшла додому через засніжені поля в Іваничівському районі. В якийсь момент зрозуміла, що втратила орієнтування і заблукала. Хоч йти було недалеко — прямувала із сусіднього села. Рідні забили на сполох й повідомили у поліцію після того, як самостійно не змогли знайти жінку. На виклик прибула розшукова група. Та, на жаль, вже було пізно — бідолашна замерзла на смерть. А в селі Великий Омеляник, що біля Луцька, на Стрітення знайшли тіло замерзлого чоловіка.

Неподалік волинського містечка Ківерці селянин з Човниці загинув через трактора, який чистив дорогу від снігу. Також на Вінниччині під час розчищення доріг загинув працівник «Немирівського райавтодору». Нещасний випадок стався, коли комунальники посипали шляхи протиожеледним матеріалом

А в селищі Іваничі на Волині рятувальники встигли вчасно вивільнити зі снігової пастки цілу сім’ю: батьків та їхніх трьох малолітніх дітей (хлопчиків віком 11 місяців, 2 роки, а також дівчинку віком 4 роки). Машина, якою їхали, застрягла в заметах.

Медики попереджають: якщо ви обморозили руки чи ноги, у жодному разі не слід їх опускати в гарячу воду. Не можна також обтирати травмовані місця снігом не, адже це — додаткова травма. Найголовніше — вчасно звернутися до медиків.

Схожі новини