Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мером Кривого Рогу став проросійський депутат

  • 08.12.2020, 08:55
  • 984

За результатами виборів міського голови Кривого Рогу перемогу здобув висуванець партії "Опозиційна платформа - За життя" Костянтин Павлов. За нього проголосувало понад 97,5 тисяч виборців (56,97%)

Як передає кореспондент Укрінформу, такі результати оголосив голова Криворізької міської ТВК Валентин Орлов.

«Увечері 7 грудня Криворізька міська територіальна виборча комісія прийняла протоколи від ТВК усіх 7 районів міста. За результатами виборів міського голови Кривого Рогу перемогу здобув висуванець партії „Опозиційна платформа — За життя“ Костянтин Павлов, за якого проголосувало понад 97,5 тисяч виборців (56,97%). За конкурента Павлова, висуванця партії „Слуга народу“ Дмитра Шевчика проголосувало близько 70 тисяч виборців (40,49%)», — зазначив Орлов.

Також Валентин Орлов повідомив, що 4339 бюлетенів визнані зіпсованими. Усього в голосуванні взяла участь більш ніж 171 тисяча виборців.

Новообраний мер подякував жителям Кривого Рогу за підтримку і довіру.

Читайте також: Рука Кремля: депутат від ОПЗЖ закликає провести «дніпровський референдум»

Нагадаємо, у неділю, 6 грудня, в місті Кривий Ріг відбулося повторне голосування на виборах міського голови.

До виборчого бюлетеня було включено Дмитра Шевчика («Слуга народу») та Костянтина Павлова («Опозиційна платформа — За життя»), які 25 жовтня отримали 25,94% та 9,15% голосів відповідно. Чинний міський голова, кандидат Юрій Вілкул (Блок Вілкула «Українська перспектива») за результатами голосування 25 жовтня отримав найбільшу підтримку виборців (44,96%), але він відмовився від участі в повторному голосуванні. Власне рішення кандидат пояснив станом здоров’я, одночасно закликавши підтримати висуванця «Опозиційної платформи — За життя» Костянтина Павлова.

Таким чином, виборці Кривого Рогу обирали між кандидатами, які отримали другий і третій результат за результатами голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 р.

Схожі новини