Передплата 2024 ВЗ

Кредобанк розпочинає фінансове партнерство з CNH Industrial

  • 02.10.2020, 15:25
  • 997

Кредобанк та CNH Industrial Capital, бізнес підрозділ з надання фінансової підтримки CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI /MI: CNHI), підписали угоду про стратегічне партнерство.

Партнерство передбачає запуск вендорської програми продажу на території України, яка дозволить сільськогосподарським та будівельним підприємствам купувати техніку Case IH, New Holland Agriculture та Сase Construction у кредит та лізинг на вигідних фінансових умовах. Підписання угоди було анонсовано на Осінньому діловому форумі, що відбувся 24 вересня у Львові.

Довідка:

CNH industrial

CNH industrial Capital

CNH Industrial Capital є світовим гравцем фінансових послуг у сегментах сільського господарства, будівельного обладнання та комерційних та спеціальних автомобілів. CNH Industrial Capital підтримує клієнтів та дилерів брендів CNH industrial завдяки спеціальному набору фінансових рішень через різні дочірні компанії, спільні підприємства та вендорські програми по всьому світі. Більше про Компанію можна дізнатися на корпоративному вебсайті: www.cnhindustrialcapital.com

Кредобанк

Схожі новини