Передплата 2024 «Добра кухня»

Волонтер «Піротехнік» йде в міську раду від "ЄС"

  • 04.09.2020, 11:50
  • 883

Олег "Піротехнік" Абрамичев іде на місцеві вибори

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав поет та громадський активіст Сергій Жадан

Всім доброго ранку. Хочу сказати таку річ. Наш друг Піротехнік зважився на серйозний крок — він іде на місцеві вибори від «Європейської Солідарності». Я, власне, чекав, коли ЄС визначиться з кандидатом, з однієї простої причини — сьогодні це, мабуть, єдина проукраїнська політична сила, яка має шанс пройти в міськраду. Гріх не підтримати. А те, що там буде Олег — ще одна причина за них проголосувати.

Олега я знаю 5 років. За цей час ми десятки разів проїхали вздовж лінії фронту — від Станиці до Маріуполя — з волонтерською допомогою, виступами, вирішуючи якісь нагальні потреби військових та цивільних. Думаю, за останні роки Олег більше часу провів у своєму волонтерському автобусі, аніж удома. Зрештою, цей досвід — досвід спільного перебування у безпосередній близькості до російських танків — важко з чимось порівняти і вже напевне не можна піддати сумніву.

Певен, для Олега ця кампанія буде доброю школою практичної політики, а для нас усіх може завершитись появою в харківському політичному полі цікавої перспективної фігури. Відсутність досвіду в цьому випадку можна компенсувати професійною командою та нашою спільною підтримкою.

Одне слово, визначайтесь. Тепер вибір напевне є.

Ага, вигадав гасло для його кампанії, з урахуванням Олегового піротехнічного минулого — ПЕТАРДА ДЛЯ ГЕПАРДА.

Схожі новини