Передплата 2024 «Добра кухня»

Українську делегацію в ТКГ може очолити Леонід Кравчук

  • 29.07.2020, 12:15
  • 1 070

Новим главою делегації України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі може стати нинішній перший заступник голови української делегації, віцепрем'єр Олексій Резніков або перший президент України Леонід Кравчук, також розглядається ще кілька кандидатур

Про це розповів президент Володимир Зеленський на брифінгу, цитує «Інтерфакс-Україна».

«У нас є кілька претендентів. Одного з претендентів ви знаєте — це наш віцепрем'єр-міністр Резніков. Ми також говоримо з першим президентом України Леонідом Макаровичем Кравчуком. І є ще декілька кандидатур. Незабаром буде офіційна інформація».

За його словами, всі розглянуті кандидатури будуть тією чи іншою мірою брати участь в роботі по досягненню миру на Донбасі в ролі радника або в інших ролях.

Нагадаємо, другий президент України Леонід Кучма вирішив піти з посади очільника української делегації в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що зараз розглядаються кілька кандидатів замість другого президента Леоніда Кучми у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.