Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Відкличте своїх псів. Філатов звернувся до Зеленського через навалу перевірок

  • 26.04.2020, 15:13
  • 1 443

Мер Дніпра Борис Філатов звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням відкликати своїх "псів", які відкривають нескінченні кримінальні справи проти мерів, місцевих депутатів, громадських активістів і політичних опонентів.

Про це Філатов написав у Facebook.

«Повірте, у мене давні світоглядні розбіжності з мерами Одеси та Харкова, але хотілося б зрозуміти, а коли закінчаться їхні нескінченні кримінальні справи, які роками переходять у спадок від одного президента до наступного? І скажіть, нові „підозри“ у карантин — це хіба справедливо? Повірте, мені не подобається, що в Запоріжжі побудували аеропорт, який конкурує з Дніпром, але коли мера Запоріжжя за нього переслідують — це чисте скотство. У Києві ганяють заступників Кличка, у Вінниці СБУ (!) шукає в мерії (!!) вкрадену сіль (!!!). Чи у нас вже все добре в країні з держбезпекою, що треба спецслужбі сіллю займатися?» — написав Філатов.

Філатов попросив президента Зеленського звернути увагу на те, що в Україні кримінальні справи «штампуються пачками».

«Невже щоранку, ваші апаратники не кладуть вам на стіл зведення про те, що в Україні кримінальні справи штампуються пачками? У вашому знаменитому турборежимі. В карантин. Що та некерована зграя, яку ви так красиво обіцяли реформувати і привести до тями, сьогодні об’єднала проти себе всіх», — написав Філатов і попросив Зеленського оголосити своїм «псам» карантин до кінця епідемії.

Філатов нагадав, що по всьому світу в розпал епідемії з в’язниць випускають людей, «а в Україні, навпаки, пакують».

«Скажіть, коли вже закінчаться нескінченні кримінальні справи? Проти мерів. Проти місцевих депутатів. Громадських активістів. Політичних опонентів. А особливо проти веселих тітоньок, які по-смішному загрожують вам в Ютубі, а за підсумком, негідники в погонах шукають у них в дитячих ліжках водяні пістолети», — сказав мер Дніпра.

Схожі новини