Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Дівчина президента": Гончаренко в Раді потролив Венедіктову

  • 17.03.2020, 11:22
  • 1 177

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко яскраво звернувся до нового генерального прокурора Ірини Венедиктової, назвавши її "дівчиною президента".

Про це політик розповів, виступаючи з трибуни Верховної Ради на позачерговому засіданні у вівторок, 17 березня, інформує OBOZREVATEL.

«Феміда не повинна бути з партквитком. Венедіктова ще три місяці тому сиділа з нами в залі Ради, як депутат від «Слуги народу». І це не заангажований генпрокурор? Ми знаємо, що президент Володимир Зеленський любить, щоб генпрокурор був на 1000% його людиною. Так він говорив про Рябошапку, що він його 100% хлопець. Тепер ви хочете, щоб була ваша на 1000% дівчина? «- обурювався Гончаренко.

Також депутат зазначив, що Венедіктова не пройшла відбір на суддю Верховного суду

«Це все одно, що піти в університет, що не закінчивши школу. Але нам кажуть, що це нормально? У неї дві мети, це політичні переслідування і захистити своїх. Тому що прийшла весна, а посадок немає», — зазначив Гончаренко.

Відзначимо, що під час виступу нардепа один з його колег підійшов до нього і намагався надіти на нього медичну маску. На що Гончаренко закричав, щоб маску віддали Зеленському, який знаходився в залі Ради.

Схожі новини