Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Як кияни у ліфті з президентом каталися (фото)

Вусищ не намалювали, а «табло» розбили...

Експеримент російських пранкерів із портретом Пу­тіна у ліфті переріс у флеш­моб. У підйомнику однієї з мінських багатоповерхівок «завівся» Лукашенко. А меш­канці «експериментального» київського будинку встигли покататися у ліфті з прези­дентом Зеленським. Викла­дені в Інтернет відео пачка­ми перегляди намотують.

З реакції росіян на пор­трет вождя можна укла­дати аудіопутівник до­бірним російським матом. «Йомайо» — найлайтовіше з того, що прозвучало. Хтось, вилаявшись, викладав варіан­ти щодо призначення Путіна у ліфті: «Слєдіш за намі?», «Ето вєрбовка, ілі зачєм?». Хтось фантазував на тему, що і де на­родні художники прималюють «повішенику». Одна з дівчат розіграла сценку поклоніння вождю, поки подруга зніма­ла цей прикол на мобільний. А інша пасажирка «сакрального» ліфта, побачивши знайомий ботоксний «фейс», обурилася: «Куда обратітса? Я нє хочу вот ето смотрєть!».

На портрет «бацьки» реак­ція мінчан була менш колорит­ною. Одні хіхікали, скоса огля­даючись на відеокамеру. Інші мовчки торкалися «лику», пе­ревіряючи, на чому він крі­питься. Хлопчина-школярик, побачивши Лукашенка, взявся пальцем «нарощувати» йому вуса і шевелюру.

А як кияни реагували, на­ткнувшись у ліфті на величез­не фото Зеленського у рамці? Зняте відео можна без «запі­кування» показувати. Емоції у декого зашкалювали, але пе­реважно на позитиві. Ось це — з озвучки: «О Божечки, хто це нам таке свято зробив?!», «Як живий… Додому забра­ти?», «Треба сфотографува­тися, поки не запороли. Бо не повірять!», «Що скажеш — кра­сень!», «А рамка недешева»…

Хтось оцінював президента, хтось – рамку. Фото з Facebook
Хтось оцінював президента, хтось – рамку. Фото з Facebook

«Здрастє. Як справи, прези­дент», — привіталася з портре­том дівчинка шкільного віку. І додала, звертаючись до мами: «Йому вусища намалюють». Без вусищ обійшлося, а ось без мордобою — ні. Після спіл­кування з «попутником» напід­питку Зе! портрет залишився без скляного «табло». Чоловік так приклався до рами, нама­гаючись її віддерти, що друзки полетіли.

Схожі новини