Передплата 2024 «Добра кухня»

Це помста нової влади людям, завдяки яким ми живемо в мирному Києві – депутати «Європейської Солідарності» прокоментували суд над генералом Марченком

  • 28.11.2019, 19:12
  • 574

Судилище над генералом Марченком – це помста тим, хто захищав мирне небо над Україною.

Так прокоментували перебіг справи депутати з фракції «Європейська Солідарність» Марія Іонова та бойовий генерал Михайло Забродський, повідомляє пресслужба партії.

Під час засідання готовність взяти на поруки генерала Марченка висловили учасники АТО, народні депутати і громадські діячі. Однак суд відмовився відпустити генерала Марченка на поруки, визначивши суму застави як альтернативу тримання під вартою у 20 мільйонів гривень.

«Це якась помста влади людям, завдяки яким ми живемо в мирному Києві. Я бачу цю тенденцію — дискредитацію військових, ветеранів», — сказала Марія Іонова в інтерв’ю журналістам.

Михайло Забродський підкреслив, що справа проти генерала Марченка створює негативний імідж українській армії. «Це справа, яка не надає авторитету і не дає жодного позитивного іміджу саме для Збройних сил, зокрема і керівництва Збройних сил», — сказав він.

«Все, що йде не на користь підвищенню обороноздатності, а навпаки на послаблення України і її Збройних сил, може бути вигідно лише одним людям — ворогам України», — переконаний депутат.

Схожі новини