Передплата 2024 ВЗ

У квітні на українців чекають потужні магнітні бурі

  • 02.04.2019, 11:58
  • 1 452

У середині весни сонце стає помітно активнішим. Протягом квітня очікується кілька геомагнітних коливань, а також дві серйозні магнітні бурі у другій половині місяця.

Як повідомляє прес-служба Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця, перша магнітна буря у квітні очікується 12 числа. При цьому найвищу точку напруги слід чекати не раніше 13:00, пише УНІАН.

Інші астрокосмічні фахівці також повідомляють, що невеликі магнітні сплески також можливі 16, 22, 25 квітня. А от досить сильні магнітні бурі прогнозується на 23 і 24 квітня. Нездужання дадуть про себе знати з ранку і до 14:00. В ці дні бажано не нервуватися, уникати негативного спілкування і будь-яких конфліктів.

Як захистити себе від впливу магнітних бур

Щоб уникнути негативного впливу сонця в період магнітних бур, рекомендується не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також дотримуватися правильний раціон живлення та водний режим. Також під час магнітної бурі обмежте далекі поїздки і обов'язково тримайте під рукою необхідні ліки.

Схожі новини