Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Магнітні бурі у третій декаді квітня 2024 року

За прогнозами учених-астрологів, у цей період поточного місяця у космічній погоді слід очікувати геомагнітних гойдалок: дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості можуть чергуватися із днями, в яких ця напруженість буде помірною. А в один із днів, цілком можливо, станеться чергова штормова подія на Сонці. Тож до чого слід бути готовими особам, що потерпають від впливу зміни геомагнітного фону Землі?

Слабкий рівень геомагнітної напру­женості прогнозують 21, 23, 24, 26, 29, 30 квітня. У ці дні особи із підвище­ною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, підвищену чутливість до електромагніт­них випромінювань, зниження працез­датності, підвищену втомлюваність та слабкість, зниження імунітету, головний біль, дратівливість та зниження робочої ефективності, підвищену тривожність, запаморочення та підвищену чутливість до змін атмосферного тиску, погіршен­ня настрою, зниження самооцінки та впевненості, слабкість та порушення балансу та координації.

Помірний рівень геомагнітної напру­женості учені передбачають на 22, 25, 27 квітня. Під його вплив насамперед потраплять особи із підвищеною чут­ливістю до дії магнітосфери та люди із патологіями у здоров'ї, які можуть від­чувати запаморочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних захво­рювань, сонливість, порушення трав­лення та апетиту, погіршення фізичної витривалості, головний біль, слабкість та дратівливість, зниження психічної стабільності.

Штормову ж подію на всесвітньому Світилі учені прогнозують на 28 квіт­ня. Її вплив може відчути значно ширше коло людей у вигляді втрати рівноваги та координації, утруднення зосередже­ності та прийняття рішень, підвищеної втомлюваності.

Щоб убезпечити здоров’я і самопо­чуття від впливу геомагнітних коливань, більше гуляйте, пийте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі, намагай­теся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини