Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Різдво для тебе» від Павла Табакова: два аншлаги і колядки на семи мовах

Два аншлаги за один вечір зібрав у рідному Львові, у Театрі ім. М. Заньковецької, відомий співак та композитор Павло Табаков. Два двогодинні концерти з новою святковою програмою «Різдво для тебе» закінчувалися однаково — оваціями та вигуками «на біс!».

Для Павла Табакова Різдвяні концерти — гарна і давня традиція! Прихильники співака із теплом та трепетом згадують його святкові концертні програми «Різдво для двох», «Така зима», «Сніг без пауз». І ось після кількарічної перерви цієї зими Табаков порадував меломанів новим романтичним, душевним та видовищним концертним шоу «Різдво для тебе». Ця програма об’єднала традиційні та авторські колядки, різдвяні пісні різними мовами: того вечора Павло колядував на семи мовах — українською, польською, німецькою, французькою, англійською, італійською та іспанською. Оригінальне попурі колядок народів світу викликало у публіки чи не найбільше захоплення.

А ще співак уперше представив публіці уривок зі свого майбутнього Різдвяного мюзиклу для всієї родини «Фабрика Санти». У цій яскравій постановці, з якої, власне, розпочиналися концерти «Різдво для тебе», були задіяні шість десятків талановитих маленьких та юних вихованців Творчої школи Павла Табакова, яка від минулого літа працює у Львові.

— Я сам надзвичайно люблю зиму, а особливо період Новорічно-Різдвяних свят, — каже Павло Табаков. — Це найкращий, найсвітліший час у році — час оновлення і час початку! Тому я найбільше хотів, щоб на концертах «Різдво для тебе» ми разом поколядували та помріяли! Щоб зарядилися добром і позитивом на рік наперед! Щоб надихнулися на справи, які робитимуть наш світ кращим!

«Різдво для тебе» від Павла Табакова: спільна коляда, яка здійснює мрії. Того вечора здійснилася мрія принаймні шести десятків дітей, яким популярний співак організував феєричний дебют на великій сцені — у рамках власних сольних концертів! А наступної зими, обіцяє й інтригує Табаков, Львів побачить уже цілий мюзикл «Фабрика Санти».

Фото Альони НИКОЛАЄВИЧ