Передплата 2024 «Добра кухня»

Названо продукти, які істотно скорочують наше життя

  • 26.10.2018, 14:51
  • 606

Фруктові соки можуть завдати більше шкоди, аніж принести нам користі.

Як повідомляє «Наша мама», у ході досліджень з'ясувалося, що дві склянки соку на день ​​підвищують ризик появи серцево-судинних захворювань. Так виходить через високу концентрацію цукру в рідині. Тому краще прийняти фрукти у звичайному вигляді, ніж з'їсти їх після обробки.

Друге місце зайняли напої з додаванням цукру, що стоять на полицях магазинів. Надмірне вживання такого продукту може призвести до цукрового діабету і гіпертонії.

Рекомендується знизити вживання борошняних виробів, макаронів, білого рису і пластівців для швидких сніданків. За словами експертів, у них відсутня клітковина. Без клітковини рівень глюкози починає стрімко зростати. Це не зовсім добре для організму.

Дивно, але злакові батончики виявилися не такими корисними, як ми вважали. Річ у тім, що через численні добавки на зразок шоколаду, карамелі і сиропу, рівень цукру в них стає значно вище.

На закінчення вони додали, що всі ці продукти багаті «швидкими» вуглеводами. Якщо вживати їх щодня, то на третину підвищується ризик смерті від серцевих нападів і інсультів протягом семи років.

Схожі новини