Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трамп дасть свідчення в суді у справі про сексуальні домагання

  • 10.09.2018, 15:36
  • 666

Президент США Дональд Трамп надасть суду письмові свідчення у справі про сексуальні домагання, в яких американського лідера звинуватила одна з учасниць телешоу «Учень» Саммер Зервос.

Про це домовилися адвокати Зервос і Трампа, повідомляє nv.ua з посиланням на Washington Post .

Видання зазначає, що неправдиві свідчення Трампа навіть в письмовому вигляді можуть стати приводом для звинувачення в неправдивому свідченні.

Саммер Зервос подала на Трампа скаргу в 2017 році. У своїй заяві жінка заявила, що в 2007 році Трамп сексуально домагався її, а також звинуватила президента США в «численних брехливих і наклепницьких заявах».

Зервос стверджує, що Трамп проти її волі притулився до неї і схопив її за груди, проте їй вдалося відштовхнути його. Сам Трамп заперечує свою провину.

У 2016 році низка жінок публічно висловилися після того, як було опубліковано відеозапис від 2005 року, на якій чутно сексистські висловлювання Трампа. Зокрема, він заявив, що завдяки своїй популярності може собі дозволити цілувати і торкатися жінок без їхньої згоди. Трамп вибачився за ті свої висловлювання, проте заявив, що в тому випадку йшлося про приватну розмову.

Схожі новини