Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ПриватБанк дарує клієнтам незабутню вечерю за кордоном

  • 29.08.2018, 17:35
  • 650

Приз по акції «Столик вже заброньовано!» — подарунковий сертифікат на вечерю в найкращому ресторані міста авіаподорожі клієнта

Приз по акції «Столик вже заброньовано!» — подарунковий сертифікат на вечерю в найкращому ресторані міста авіаподорожі клієнта, успішно прибув до Львова, де був вручений переможцю першого етапу акції Чабану Михайлу Богдановичу.

«Коли я почув, що став переможцем, подумав, що це — жарт. Але від мене нічого не вимагали, а навпаки — дарували! — говорить пан Михайло. — Мені сподобалось, що для того, щоб виграти приз від ПриватБанку, не треба було реєструватись, я ж фактично нічого особливого не робив — просто придбав авіаквиток у Приват24, і от маєш, тобто маю — такий вишуканий приз! Моя подорож до Риму тепер буде набагато цікавішою і смачнішою».

Переможець першого етапу акції львів'янин Михайло Богданович Чабан — давній клієнт ПриватБанку, працює директором дитячого будинку «Родинний дім «Покрова» при чоловічому монастирі, де у теплій атмосфері виховується 50 хлопців. Найбільше пану Михайлу подобається мобільний додаток «Приват24», завдяки якому не потрібно відвідувати відділення банку, щоб здійснити звичні фінансові транзакції.

Акції «Столик вже заброньовано!» триває з з 23 липня до 20 вересня 2018 р. В акції беруть участь усі клієнти, які купили авіаквитки в будь-якому каналі ПриватБанку та оплатили його карткою Mastercard. Окрема реєстрація не вимагається — клієнт автоматично стає учасником акції у разі купівлі авіаквитка. За весь період дії акції клієнт може стати переможцем один раз. Переможець визначається кожні 10 днів, а саме: 2 серпня 2018 р., 13 серпня 2018 р., 22 серпня 2018 р., 3 вересня 2018 р., 11 вересня 2018 р., 21 вересня 2018 р.

Ще більше інформації про актуальні акції ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини