Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Туреччині весільний фотограф побив нареченого

Онур Альбайрак не зміг вибачити молодому те, що він одружується з неповнолітньою

У Туреччині фотограф Онур Альбайрак побив молодого, дізнавшись, що наречена ще не досягла повноліття. Обурений чоловік також спробував зупинити шлюбну церемонію.

Користувачі соціальних мереж гаряче підтримали вчинок фотографа і назвали його героєм, — повідомляє PetaPixel.

Онур розповів журналістам, що не знав про неповноліття дівчини, оскільки наречений приїхав замовити фотосесію у його студію сам. Відтак, прибувши на свято, фотограф зауважив, що дівчина виглядала дуже наляканою. У художника виникли підозри, і він запитав у замовника, скільки років молодій.

«Наречену у побачив вперше на весіллі. Вона була дитиною, і я відчув, що вона тремтить», — пояснює Альбайрак. Наречений заявив, що його коханій п’ятнадцять. Після цих слів Онур відмовився робити фото і почав вимагати припинити церемонію. У відповідь молодий сказав, що у них підписано контракт, отже, Онур мусить його виконати. Коли фотограф почав збирати свою техніку, чоловік накинувся на нього з кулаками. У відповідь Онур розбив йому носа.

Турецька преса широко висвітлювала незвичну історію, а багато користувачів соціальних мереж підтримали його позицію.

Онур виправдовується, що не толерує насильства, однак вважає, що вчинив правильно. «Якщо ви запитаєте мене, чи зробив я би це знову, то відповім „так“. Наречені-діти — жертви жорстокого поводження, і жодна сила не змусить мене фотографувати дитину у весільній сукні», — наголошує Онур Альбайрак.

У Туреччині дозволено вступати у шлюб з 18 років. Чоловіки, які одружуються з неповнолітніми, можуть сісти до в’язниці. Наразі невідомо, чи покарають цього нареченого.

Схожі новини