Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Ефективність збільшилася в рази». Розвідники ООС продемонстрували нову техніку

  • 14.05.2018, 09:37
  • 582

Розвідувальні підрозділи Операції об’єднаних сил отримали нове сучасне озброєння. Розвідники запевняють, що ефективність та оперативність їхньої роботи збільшилася в рази.

Про це повідомляється у прес-центрі ООС.

Серед отриманої розвідниками техніки: новітнє лазерне обладнання, прилади спостереження, датчики руху, апаратура, яка ефективно працює вдень і вночі, в дощ та туман, а також сучасні безпілотні літальні апарати.

БПЛА, що їх розвідники називають «бджолами», дозволяють не тільки вести відеорозвідку, але й непомітно для противника встановлювати датчики спостереження. Ці прилади дозволяють бачити рух ворожої техніки, проходи диверсійних груп, помічати замасковані вогневі точки.

«Нова техніка кардинально змінює роботу військових — десятихвилинний політ сучасного дрона заміняє вихід розвідувальної групи, що зазвичай триває одну-дві доби. Таким чином, нові технології не тільки економлять життєво важливий час, але й зменшують ризики для життя військовслужбовців і дозволяють випереджувати противника на декілька кроків», — зазначається у повідомленні.

Схожі новини