Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Парком «Знесіння» керуватиме Уляна Тарас

З 2017 року пані Уляна працює у партії «Самопоміч»

Новим директором регіонально-ландшафтного парку «Знесіння» стала Уляна Тарас, яка досі працювала в. о. керівника парку. Уляна перемогла у відкритому конкурсі Львівської міської ради. Крім неї, за цю посаду змагалася громадська активістка Зоряна Іванків, яка неодноразово захищала парк від незаконних забудов, організовувала акції протесту. І навіть ставила намети біля будівельного майданчика, аби забудовник не вирубав дерева.

З 2017 року пані Уляна працює у партії «Самопоміч» (менеджер зв’язків із громадськістю, керівник кампанії «Комфортне місто» та кампанії «З нами місто розквітає», координатор екологічних проектів).

Як сказав на брифінгу директор департаменту містобудування Львівської міської ради Сергій Коровайник, Уляна Тарас — достойна кандидатура на посаду керівника парку «Знесіння», оскільки в неї серйозна освіта.

Яка ж саме? 2005 року закінчила Львівську державну хореографічну школу за спеціальністю «Хореограф», а 2011 року — Національний лісотехнічний університет України. Кар’єра майбутнього директора парку «Знесіння» стартувала з інженерної посади у ВАТ «Львівський завод будівельних виробів». З 2014 року працювала менеджером з туризму у жіночому туристичному клубі «Іоланта». Після цього — інспектором у Державній екологічній інспекції у Львівській області.

Схожі новини