Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тіллерсон у прощальній промові попередив про небезпеку з боку РФ

  • 14.03.2018, 09:30
  • 851

Звільнений з посади державного секретаря США Рекс Тіллерсон у прощальній промові попередив про небезпечну поведінку Росії.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на BBC.

«Багато зусиль доведеться ще докласти для відповіді на поведінку і дії з боку російського уряду, які викликають тривогу», — сказав Тіллерсон.

Тіллерсон підкреслив, що Росія «має ретельно зважити, чи відповідають її дії інтересам російського народу, а також світу».

«Якщо Росія продовжить свою нинішню політику, очевидно, що це призведе до великої ізоляції. А це не відповідає нічиїм інтересам».

Тіллерсон також висловив упевненість, що за його керівництва була проведена робота з налагодження відносин з Китаєм та приборкання ядерних перспектив Північної Кореї.

Додамо, що експерти та аналітики вважають, що після призначення на посаду державного секретаря США Майка Помпео замість Рекса Тіллерсона політика США стосовно України кардинально не зміниться.

Нагадаємо, 13 березня Майка Помпео призначили держсекретарем США замість Рекса Тіллерсона, звільненого президентом Дональдом Трампом.

Схожі новини