Передплата 2024 «Добра кухня»

Росія офіційно визнала "паспорти", видані бойовиками "ЛНР" і "ДНР"

  • 18.02.2017, 18:32
  • 1 267

Відповідний указ підписав президент РФ Владімір Путін.

У суботу, 18 лютого, Російська Федерація визнала дійсними документи, що засвідчують особу, видані так званою владою "ДНР" і "ЛНР". Відповідний документ поширила прес-служба Кремля, передає УТ.

Указ про визнання документів, виданих громадянам України та особам без громадянства, які проживають на територіях окремих районів Донецької та Луганської областей України підписав російський президент Владімір Путін.

Крім паспортів, російська влада визнала дійсними документи про освіту, свідоцтва про народження й смерть, укладення та розірвання шлюбу, а також реєстраційні знаки автомобілів.

"Тимчасово, на період до політичного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей України на підставі Мінських угод в РФ визнаються дійсними документи, що засвідчують особу, документи про освіту та (або) про кваліфікацію, свідоцтва про народження, укладення (розірвання ) шлюбу, зміну імені, про смерть, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, реєстраційні знаки транспортних засобів, видані відповідними органами (організаціями), фактично діючими на територіях зазначених районів, громадянам України та особам без громадянства, які постійно проживають на цих територіях", - йдеться у документі.

Схожі новини