Передплата 2024 «Добра кухня»

«Паска-порностар» за 965 гривень

Маракуєву паску на основі алкогольного коктейлю українці критикують у соцмережах

Фото: hramkyiv
Фото: hramkyiv

Один з барів Києва у співпраці з відомим брендом кондитерської вирішив зловити хайп напередодні Великодніх свят. Випустили у продаж паску — PORNSTAR (порнозірка). Сирна паска на пікантну тематику — одна із трьох авторських пасок, в основу начинки якої входить лімітована колекція алкогольних коктейлів бару.

Пекарі презентують Великодній хліб так: «Паска порностар — це цікава інтерпретація провокативного коктейлю Porn Star Martini. Як і в напої, яскрава маракуя тут є головним протагоністом. Вона ідеально балансує цукрову шапку паски екзотичною кислинкою і додає їй характеру хрумкими кісточками. Нотки маракуї відчуваються і в ідеальній пухкій випічці, яку ми підкреслили натуральними цукатами апельсина. А найніжнішою у градації текстур є кремова начинка».

Пікантна паска коштує 965 гривень. Окрім доставки, паску можна забрати в барі та в кондитерській, де її випікали. Телефоную в кондитерську, щоб спитати, як їм таке до голови прийшло? «Нічого поганого тут не бачимо. Хочете замовити паску, чи просто поговорити?», — відповів мій співрозмовник на другому кінці дроту та кинув слухавку…

Паска у стилі порнозірки очікувано викликала шквал критики в соцмережах:

  • «Паска — обрядова страва, це хліб. А оте, що продають, хай називають кекс, бо до паски немає відношення»,
  • «Який крінж, маракуєва паска порностар…»,
  • «Вульгаризували маракую і ціною, і назвою»,
  • «Коли поляки розсипали зерно на кордоні, усі обурювалися і згадували про сакральність хліба для українців, а коли, цей хліб назвали порностар, усім смішно…».

Щоправда, є чимало таких, хто захищає паску з вульгарним підтекстом: «Клас, я б купила», «Вимагаю фото формату 18+».

Схожі новини