Передплата 2024 ВЗ

Сфотографувався на пам’ять з… гадюкою

Погідна погода пожвавила і життя плазунів. Навесні вони люблять вигріватися на сонечку, промені якого позитивно впливають на їхній виснажений за зиму організм, прискорюють обмін речовин. Краще не порушувати цю їхню медитацію. Але…

Після селфі з гадюкою тракторист відпустив її на волю. Нехай ловить гризунів... Фото Сергія ДОЛИНСЬКОГО
Після селфі з гадюкою тракторист відпустив її на волю. Нехай ловить гризунів... Фото Сергія ДОЛИНСЬКОГО

Механізатор Сергій Долинський із Терно­пільщини, який працював у полі, на купці старої кропиви угледів скручену у калачик чорну гадю­ку. Вона так солодко дрімала, що не зчулася, як тракторист вхопив її за хвіст, а потім узяв за го­лову. Не мав наміру спричинити їй збитків — хо­тів лише сфотографуватися із цією 60-сантиме­тровою зміючкою. Роздивився звивисте тіло, зробив селфі - і відпустив на волю.

Пан Сергій давно «на ти» із фауною. Є у його домашньому альбомі світлини з молоденьким яструбом, дроздами, дикими кабанчиками. А тепер у колекції буде ось такий екстремаль­ний знімок. Раніше фотографувався із мирни­ми вужами, полозами, ящірками-мідянками. І ось настала черга зробити пам’ятне фото із небезпечною гадиною. Не радимо повто­рювати його вчинку, щоб не завдати клопотів собі і лікарям. Безпека — понад усе! Зрештою, у кожного живого створіння має бути свій жит­тєвий простір.

Схожі новини