Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На фронті дикі кабанчики стають свійськими

У громадські обов’язки одного з воїнів Збройних сил України, який у гарячих точках разом із побратимами наближає Перемогу, входить догляд за двома дикими підсвинками. Їх вважають членами цього підрозділу. Смугастики виконують важливе завдання — своєю присутністю знімають втому фронтовиків, додають їм позитивних емоцій

Тіша і Тоша прийшли підкріпитися молоком.
Тіша і Тоша прийшли підкріпитися молоком.

Диких поросяток наші вої­ни знайшли у лісовому маси­ві. Доля їхньої матері невідома — мабуть, загинула під воро­жими обстрілами. Тож опіку за безпритульними доручили од­ному із солдатів, який добре знається на тваринах. Тіша і Тоша (так назвали знайд) при­звичаїлися до свого наставни­ка, не відходять від нього ні на крок. Коли відпочиває у блін­дажі, намагаються розділити з ним ложе, туляться до нього. Разом ходять у ближнє село до господині, яка тримає ко­рову. Там для них завжди при­готовлено мисочку з молоком. А ще два ікластики пробують зав’язати знайомство із козою цієї хазяйки — поки що безу­спішно.

На виду у всього взводу Тіша і Тоша влаштовують між собою запеклі «кікбоксер­ські» поєдинки. І мають в осо­бі бійців відданих уболіваль­ників. Солдат час від часу купає своїх підопічних під ду­шем, а вони поза тим від­дають перевагу грязьовим ваннам — з ніг до голови ви­мащують себе багнюкою у до­вколишніх баюрах. Нічого не вдієш — інстинкт!

Веселі походеньки Тіші і Тоші набирають тисячі пере­глядів у соцмережах. Відео­ролики із цими бешкетниками «лайкають» і діти, і дорослі.

В опікуна цих забавних ве­приків лише одна проблема: не знає, що робитиме з Тішею і Тошею через кілька місяців — коли вони стануть дорослими кабанами.

Схожі новини