Передплата 2024 «Добрий господар»

Фонд родини Веселого передав бійцям ЗСУ сучасні Mitsubishi L200

Андрій Веселий, український підприємець і голова Фонду, став одним із донорів урядового проєкту «Армія дронів» та допоміг у забезпеченні транспортом військових підрозділів

Автомобілі на фронті - це мобільність, безпека й ефективність роботи наших захисників. Можливостей держави не вистачає, аби повністю закрити запит на транспортне забезпечення армії. Тому до вирішення проблеми з автівками активно залучені і прості українці, і волонтери, і соціально відповідальний бізнес.

Днями два сучасних пікапи Mitsubishi L200 війську передав український підприємець Андрій Веселий, голова Благодійного фонду Родини Веселого. Автівки, придбані завдяки волонтерам та партнерам Фонду, передані на потреби однієї з ударних рот БпЛА.

Ці роти формуються у рамках спільного проєкту Міноборони, Мінцифри, Генштабу ЗСУ, Держспецзв’язку та UNITED24 «Армія дронів». Питання забезпечення та доукомплектування таких підрозділів стоїть доволі гостро. Частково його вдається вирішувати завдяки підтримці та зусиллям бізнесу й небайдужих українців.

«Ми маємо змогу та підтримуємо воїнів, які захищають нас і нашу країну від ворогів, адже розуміємо наскільки це важливо для них. Сподіваюся, що ці автомобілі допоможуть хлопцям протистояти загарбникам та полегшать їм виконання бойових завдань.

У цій війні ми боремося за вільне майбутнє у сильній і вільній країні. Тож продовжуємо працювати та спільними зусиллями наближати нашу перемогу", — наголосив Андрій Веселий.

Зазначимо, що волонтери та партнери Фонду родини Веселого лише з початку вторгнення передали на передову близько 80 автівок. Забезпечення транспортом бойових підрозділів є важливим напрямком діяльності організації разом із системною допомогою військовим, сім'ям загиблих та цивільним, які постраждали від війни.

Схожі новини