Передплата 2024 «Добрий господар»

Магія симетрії

Розмова з Романом Данилівим, засновником авторської майстерні одягу преміумкласу для чоловіків Rose Тailor

Авторська майстерня одягу преміумкласу для чоловіків Rose Тailor
Авторська майстерня одягу преміумкласу для чоловіків Rose Тailor

Протягом століть симетрія зачаровувала філософів, астрономів, математиків, художників, архітекторів. І в наш час ми, як правило, прагнемо до «пропорційності» у всьому. І в першу чергу це стосується нашої зовнішності. Адже кожен на підсвідомому рівні знає, що симетрія — мітка досконалості і краси.

Сьогодні ми пропонуємо Вашій увазі інтерв'ю з незвичайною особистістю — Романом Данилівим, засновником авторської майстерні одягу преміумкласу для чоловіків Rose Тailor. Ми поговоримо з ним про те, як симетрія та гармонія впливають на нашу долю, а також торкнемось інших цікавих тем.

Роман Данилів
Роман Данилів

— Вітаю! Тож моє перше запитання буде: як ви прийшли до своєї справи?

— Ідея створення майстерні чоловічого одягу прийшла до мене у Мілані 10 років тому. На той момент я не мав відношення до світу fashion, бо за фахом був викладачем англійської мови. Я і зараз маю свою мовну школу «Лідер». В Італію поїхав напередодні свого весілля. Гуляючи вулицями міста, побачив вітрину ательє чоловічих костюмів і відчув неабияку зацікавленість. Я увійшов туди, ще не знаючи, що отримаю не тільки гарний костюм, а й чітке розуміння, чим саме хочу займатися далі. Занурившись у Мілані в атмосферу створення одягу індивідуального пошиття, я відчув, що можу відтворити у Львові цю гармонійність справжнього італійського шику.

— Отже, ви наполягаєте, що ваша праця дає людині відчуття гармонії. В чому це полягає, на вашу думку?

— Кожен знає прислів'я «По одягу зустрічають …». Мій життєвий досвід підтверджує, що ті, хто демонструє відмінне почуття смаку і стилю, завжди досягають більшого. Бо ці якості означають гармонійність в діях, вчинках, манері спілкування. Саме з такими особами людям підсвідомо хочеться співпрацювати і просто контактувати, отримуючи колосальне задоволення. І я разом зі своєю професійною командою створюємо у Майстерні Rose Тailor більше, ніж одяг преміумкласу для чоловіків. Ми намагаємось, щоб кожен наш витвір транслював індивідуальність свого замовника. Адже кожен з них — неординарна особистість, що обдарована силою та харизмою. Також важливо, щоб костюм приховував недоліки та підкреслював переваги — саме так досягається відчуття гармонійності та симетрії.

— Чи відчуваєте ви свою справу такою, що змінює життя людей на краще?

— Переконаний, що речі, якими ми себе оточуємо, формують наш стиль життя. Оточуючи себе тільки тим, що по-справжньому радує, надихає, ми починаємо уважно ставитися до себе і своїх бажань. Наприклад, гарний костюм зобов’язує власника стояти чи рухатися певним чином, тримати поставу. Це дарує магію — починає утворюватися такий гормональний коктейль, який виробляє впевненість, силу, активність. А з іншого боку, коли ти гарно одягаєшся, несеш собою у зовнішній світ позитив. І він тобі неодмінно повертається. Тож ми у Rose Тailor вкладаємо в наші витвори потужну творчу енергетику майстрів, які чаклують навколо речі. Ми створюємо в уяві образ людини в цьому костюмі, хочемо, щоб річ приносила щастя та вдачу.

— Що саме дає вам впевненість у високій якості ваших послуг?

— За 10 років свого існування Rose Тailor перетворилася в справжню імперію одягу для чоловіків. Ми працюємо тільки з тканинами елітних англійських та італійських брендів Holland & Sherry, Dormeuil, Loro Piana, Cerruti. Бо там, де багато ручної роботи, повинен бути фантастичний склад матеріалу: альпака, шовк, кашемір. По-друге, має бути глибокий насичений колір, бо саме він визначає настрій, розкриває характер людини. Фурнітуру, до речі, замовляємо теж тільки топових брендів. Наприклад, продукцію компанії Holland & Sherry, яка використовується для створення одягу Королівської родини. Готовий одяг випускаємо маленьким тиражем. Крім ділових та клубних костюмів, створюємо особливі речі для урочистих подій — фраки, смокінги, також шиємо куртки, пальто, жилетки. Ми вкладаємо душу в кожен свій витвір, незалежно від того, для кого це робимо. Кожен клієнт для нас — особистість, для кожного зберігаємо індивідуальний підхід.

Схожі новини