Передплата 2024 «Добра кухня»

Шестирічний художник з Золочева – орденоносець!

Максим Будзівула має понад 200 нагород. А тепер ще й орден отримав

Шестирічний хлопчик з Золочева, що на Львівщині, не перестає дивувати. Максим Будзівула знову привіз з Києва нагороду. І не таку собі простеньку, а найвищу нагороду VI Національної премії – Орден обдарованості «Діти – гордість України 2021»!

Максим - вихованець "Зразкового художнього колективу України" арт-студії "Палітра" (керівник-педагог Галина Гевко) центру позашкільної освіти Золочівської міської ради Львівської області.

Фото з особистого архіву родини Будзівули
Фото з особистого архіву родини Будзівули

Місцева знаменитість

Шестирічний художник малює мало не з пелюшок, але за свій юний вік вже має стільки відзнак і нагород, що такою великою кількістю не можуть похвалитися імениті митці. Дипломів різних ступенів за участь у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах у хлопчика понад 200. Але серед них – 50 Гран-прі!

- Максим у Золочеві — знаменитість, - розповіла журналістці «ВЗ» керівник зразкового художнього артгуртка «Палітра» золочівського Центру творчості Галина Гевко. - У нас займається з трирічного віку, а свою першу картину намалював, коли йому виповнилося лише півтора року. І вже тоді він отримав свою першу нагороду. На свій вік Максимко має вже дуже багато перемог у різноманітних всеукраїнських і міжнародних конкурсах — в Індії та США. У нього багато медалей і грамот.

Читайте також: Наша «Цензорка» отримала Гран-прі у Франції

Схожі новини