Передплата 2024 «Добра кухня»

Качечка Рінкл має в Інтернеті мільйони підписників

Домашню птицю полюбили за її кумедні витівки

Сумнівів немає: серед 50 тисяч учасників недавнього марафону у Нью-Йорку найпопулярнішою виявилася… качечка Рінкл. До цієї птиці було прикуто увагу спортсменів, глядачів, журналістів. Енергійно бігла трасою, підбадьорюючи легкоатлетів. А щоб бігунка не натерла до асфальту свої чутливі лапки, на них одягнули спеціальні черевички на липучках. Тож зрозуміло, що найбільше овацій від споглядальників цього дійства діставалося не марафонцям, а Рінкл.

Дивувати людей для цієї качечки річ звична. Вона зо­всім не схожа на своїх роди­чів у сараї. Крім того, що має добрий апетит, вміє до смі­ху розважати своїх господа­рів. Голосно лопотить ніжка­ми, влаштовуючи перегони на подвір’ї, у парку, у кори­дорі, перебігаючи з кімнати у кімнату. А ще ловить метели­ків, зачіпає кота, краде мешти господаря і втікає від нього з ними, приймає душ під стру­менем води з вуличної колон­ки, спить під ковдрою, пір­нає у ванні, тішиться, коли їй на шию одягають накидку із яскравого штучного пір’я, хо­дить у крамницю і всідається на прилавок. А ще любить по­милуватися собою у дзеркалі.

Відеоролики з комічними витівкам Рінкл набрали кілька мільйонів переглядів на персо­нальній сторінці цієї качечки в одній із соцмереж.

Господарі Рінкл кажуть, що їхня улюблениця піднімає на­стрій, знімає стреси. Спостері­гати за її вибриками — найкра­щий відпочинок.

І хто після цього посміє ска­зати про качечку «глупа птиця»?

Читайте також: На своє весілля запросили… корову, свиней, індиків

Схожі новини