Передплата 2024 ВЗ

На своє весілля запросили... корову, свиней, індиків

"Тварини – це наша сім’я"

Доволі оригінальне весілля, яке не може не викликати усмішки, організувала пара американців — Меллорі й Раян Філліпси зі штату Вірджинія. Ці власники притулку для сільськогосподарських тварин, за повідомленням storytrender.com, вирішили, що найпочеснішими гостями на забаві мають бути власні вихованці. І усіх їх запросили на шлюбну церемонію!

«Ми вирішили одружитися в нашому заповіднику, тому що тварини — це наша сім’я, і без них наше весілля не було б та­ким особливим і значущим», — розповів Раян журналістам.

На гостину, яка відбулася на території ферми у Вільямсбурзі, покликали трьох корів, стільки ж свиней, собачок, ін­диків, двох овечок, сімох ку­рочок, кролика, гусака, папугу. Кожного гостя вбрали у весіль­ні наряди (індик, скажімо, но­сив краватку, у свинок були спідниці). Для всіх звірів при­готували святкові страви.

Щоправда, не всі поводили­ся чемно. Якщо корови слух­няно пройшли до накритих «столів», то свині трохи вере­дували. Одна з них, забувши про дрес-код, скинула із себе одяганку і з’явилася на весіллі голою. Інша перевернула кон­тейнер з наїдками, який вине­сли на сцену. Молодята швид­ко приборкали підсвинків і змусили їх бути ґречними, про­вели з ними фотосесію.

Читайте також: «Бабусю, до мене прийшов пес, ліг біля ніг і помирає…»

Схожі новини