Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зірка Голлівуду спить із сімома собаками

У Демі Мур - сім собак. Ще п’ятьох гавкунів утримують її доньки

Стреси від вкрай інтенсивного життя у сфері шоу-бізнесу його зірки часто-густо знімають у товаристві тварин. Яскравий приклад — знаменита американська акторка Демі Мур. Разом з нею у заміському будинку живуть сім собак. Ще п’ятьох гавкунів утримують її доньки.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Здається, у товаристві цих чо­тирилапих друзів акторка почува­ється значно краще, ніж раніше серед трьох своїх колишніх чо­ловіків (у їх числі був і знамени­тий Брюс Вілліс). Ще б пак! Со­баки не вештаються бозна-де, не напиваються, не скандалять, не зраджують. Завжди вірні і да­рують господині океани ніжності. Демі Мур так відверто і каже: «Сім собак краще, ніж один чоловік».

Але це зовсім не озна­чає, що голлівудська знамени­тість не переносить представ­ників сильної статі. Напевно, хоче, щоб вони були не таки­ми примхливими, як усі попе­редні. «Сподіваюся, у майбут­ньому, коли прийде відповідний час, у мене з’явиться партнер, — каже Демі. — Ми загалом не по­винні жити самі. Хоча на самоті я почуваюся цілком комфортно — тобто я і сім моїх собак. Тіт­ка подарувала мені подушку з написом „Я сплю із собаками“. Тож я так і роблю».

Щаслива зірка дозволяє сво­їм підопічним майже все. Вони навіть вилазять їй на голову. Може, якраз ця дружба наді­ляє Демі Мур натхненням перед зйомками нового кіношедевра. До речі, крайній фільм за її учас­ті називається… «Корпоративні тварини».

Схожі новини