Передплата 2024 «Добра кухня»

Народила, вбила і в пакеті понесла до поліції...

У Луцьку молода жінка зателефонувала в поліцію і повідомила, що на вулиці знайшла… мертве немовля. Мовляв, хотіла спершу віднести його до лікарні. Та, коли правоохоронці стали випитувати деталі, зізналася: дитина – її!

Скривавлене тільце новонародженого хлопчика з пуповиною лежало у чорному пакеті. Жінка, яка розповідала копам байки, поводила себе неприродньо. Лише коли сказала, що син — її, на обличчі можна було вловити справжні емоції. За мить стала виправдовуватися: малюк народився мертвим.

Поки труп дитини на дослідження забрали судмедексперти, правоохоронці стали з’ясовувати, хто ця жінка та звідки. Виявилось, вона — лучанка, має двох синочків 4 та 5 років, та виховує їх без чоловіка. Працювала в одному із супермаркетів міста. Поки мама була на роботі, онуків водив у дитсадок та забирав додому її батько. І він, і сусіди — всі запевнили: про вагітність молодої жінки навіть не здогадувалися.

Тим часом прийшли перші результати експертиз: маля народилось живим! Стало очевидним, що смерть хлопчику заподіяли вже після появи на світ. Підозра найперше впала на матір дитини.

— Попередньо розтин тіла показав, що дитина померла через удушення, — прокоментувала випадок речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук. — Можливо, мама її народила у ванній і втопила, душила — ці експертизи ще тривають. Вдома у підозрюваної знайшли сліди пологів та закривавлений одяг. Відомо, що пуповину вона перерізала кухонним ножем.

Після цього жінка зізналася, що сама народила та вбила сина. Та чому таке зробила, не розповідає. Знайомі родини приголомшені новиною. Проте вони, запевняють, навіть не здогадуються, що могло спонукати горе-матір на такий вчинок. Нині підозрювана у СІЗО.

Схожі новини