Передплата 2024 ВЗ

Вчилась на економіста, стала порноакторкою

Журналіст «ВЗ» відверто поспілкувалася з європейською акторкою фільмів для дорослих. Дівчина планує відкрити у Львові фітнес-кондитерську

Їй 24, і на її рахунку — кількадесят ролей у фільмах для дорослих. Знайомтесь — Юлія (сценічне псевдо — Josephine Jackson), має 40 тисяч підписників у Twitter, де оприлюднює пікантні сцени та фото.

Дівчина родом із Золочева, зараз мешкає у Львові. Порнокар’єра відштовхнула від неї багатьох друзів та навіть родичів. Батько відмовився від дочки, мама просто «заплющила очі».

Журналіст «ВЗ» зустрілася з Юлією, розпитала про «плюси» та «мінуси» професії, чи може через неї будувати особисте життя, про залицяння багатіїв і комплекси, яких так і не поборола.

Ми зустрілися в од­ному з кафе у центрі Львова. Юля замови­ла кальян, щоб розслабити­ся і налаштуватися на розмо­ву. Я замовила какао. «У вас красиві пишні груди. Не кожна „інстаграмна панянка“ може цим похвалитися», — роблю їй комплімент. «Це мої — четвер­тий розмір. Я вся природна: без силікону і ботоксу», — гор­до відповіла Юля.

«З дитинства мріяла бути ві­домою людиною, зокрема ак­торкою, — каже. — Для мене було важливо, щоб з’являтися на великому екрані. Другий, більш реальний варіант моїх дитячих мрій, — дизайнер одя­гу. Батьки відраджували, каза­ли, що дизайнерів „розвелося“ багато, важко буде конкурува­ти. Радили обрати професію економіста, фінансиста… У Львівській комерційній акаде­мії здобула фах з міжнародних економічних відносин. В юнос­ті ніколи не дивилася фільмів для дорослих. Мені ніхто не ві­рить. І до голови не могло тако­го прийти, що знімуся у таких фільмах».

Перша робота Юлі — покоїв­ка у польському готелі. Та її не влаштовувала низька зарпла­та та важкі умови роботи. По­вернулася в Україну. Почала на своїй сторінці у соцмережі виставляти фото у стилі «ню». Спочатку ніхто особливо не ре­агував, хіба лайки ставили. Аж раптом їй написав агент, який працевлаштовує дівчат у по­рностудії. Він запропонував ро­боту… І Юля погодилась. Каже, перший секс в неї був у 15 ро­ків.

Агенти, які працев­лаштовують акторів на таку роботу, беруть свої посередницькі 5−10 відсотків від го­норару. У середньо­му за зйомки у порно можна заробити 300−600 євро (класичний чи лесбійський секс). «Групова робота» та усілякі збочення оці­нюються у рази дорожче — 2−4 тисячі євро.

«У роботі мені трапляли­ся переважно красиві моло­ді партнери, — розповідає ді­вчина. — Але бувають випадки, коли продюсери економлять на акторах і самі приступа­ють до роботи. Такі „партне­ри“ можуть бути і грубі, і старі. Я працювала у парі з 50-річ­ним американцем Деном, по­при свій вік, у душі він — юнак. Якщо не подобається партнер — акторка може відмовитися від зйомок. Але, як на мене, це непрофесійно…».

Юлія каже, зйомки в порно­фільмах — це не хобі, не стиль життя, а робота. «Це тільки робота і заробляння грошей, — переконує дівчина. — Мрію отримати порноОскар. Євро­пейські продюсери кажуть, що у мене є велике майбутнє, маю шанси знятися у Brazzers (це всесвітньо відома кампанія з виробництва порнофільмів). Продю­серам комфортно зі мною пра­цювати: знаю англійську, куль­турна, акуратна. Чимало дівчат з цієї сфери невиховані, з по­ганих сімей і… брудні».

— Які стимулятори вико­ристовують актори під час зйомок у режимі нон-стоп?

— Чоловікам вво­дять у статевий орган спеціальні препара­ти для тривалої ерек­ції. Наркотики чи ал­коголь — табу! Чимало акторок використову­ють лубриканти (спе­ціальні гелі). Бо це не традиційний секс з коханою людиною, де усе природно і приємно. Буває, після довгих зйомок всередині усе розриває від болю… Іноді доводиться ска­сувати наступні зйомки. Та­блетки, свічки не надто допо­магають. Треба зробити паузу принаймні на кілька днів.

— У вас є обмеження щодо поз, умов роботи?

— У роботі використовую десять поз з «Камасутри». В одній сцені — три-чотири. Не практикую групового та анального сексу. До речі, книгу «Камасутра» придбала лише недавно.

Через таку незвичну кар’єру вам не складно бу­дувати стосунки?

— Зараз у мене немає хлоп­ця. Зі мною часто знайомлять­ся через соцмережі. Але деякі хлопці все ж неуважні і не ба­чать, що я — акторка для до­рослих фільмів. Дехто думає, що просто відверта модель. Одразу зізнаюся, хто я. Чима­ло були шоковані… Та багатьох хлопців це не відлякує. Радше навпаки. Не кожного дня тра­пляється нагода піти на каву з порноакторкою. Мрію про розумного, забезпеченого, серйозного хлопця. До мене неодноразово залицялися олі­гархи з України та з-за кордо­ну. Але я розумію, що це лише одноразова розвага і пропо­зиція переспати за гроші. Мо­жуть заплатити одну-дві тисячі доларів. Від таких пропозицій відмовляюсь.

— Чи розкажете своїм май­бутнім дітям про цю роботу?

— Без проблем зізнаюся сво­їм дітям, чим займалася. Не буду проти, якщо дочка захоче працювати акторкою фільмів для дорослих. У Європі краще ставляться до таких, як я, ніж в Україні. Нареченого легше знайти саме за кордоном.

— Чим плануєте займати­ся у майбутньому?

— Планую відкрити у Львові кондитерську, де випікатимуть тістечка, що не шкодять фігу­рі, — без глюкози, глютену…

— У вас є комплекси?

— Вважаю себе сексуаль­ною жінкою. Складно такою себе не вважати, коли тебе хвалять стільки людей (смі­ється. Авт.). У мене є комп­лекс — страждаю через зайву вагу. Люблю смачно і багато поїсти.

— Чи доводилося зустрі­чати агресію людей щодо себе?

— Традиційно люди обзива­ють «продажною шлюхою». Не зважаю на це… Люди, які мене ображають, для мене нічого не значать. Я не з тих, хто впадає у депресію після образ.

Схожі новини