Передплата 2024 «Добрий господар»

Шампанське з доставкою на свято

Київський завод шампанських вин пропонує залишити час на приємні клопоти, ігристе до столу особисто принесе кур’єр

День народження, «дівич-вечір», весілля, хрещення немовля, корпоратив, чи просто приємні вечірні посиденьки у колі друзів та найближчих людей… Відтепер можна собі спростити життя у справі придбання якісного алкоголю до столу. Київський завод шампанських вин запустив послугу кур'єрської доставки ігристого. Це перший інтернет-магазин від виробника ігристих вин в Україні, який дозволяє споживачам напряму купувати ігристе вино.

Є ще кілька приємних бонусів замовлення продукції Київського заводу шампанських вин через Інтернет-магазин — доступ до всього асортименту без обмежень полиці, гарантія якості алкогольних напоїв (при бажанні, кур'єр принесе підтверджуючі документи).

… Днями подруга запросила на тематичну вечірку. Запитала моєї поради: як вирішити проблему із доставкою в клуб шампанського (серед гостей переважно на вечірці будуть жінки)? Порадила їй послугу кур'єра, який доставить ігристе від Київського заводу шампанських вин у будь-яке місце. Приємно здивована колежанка уточнила: чи хтось із моїх знайомих замовляв таким чином міцні напої, чи надійний такий метод. «Так, все надійно, якісно і оперативно, — відповіла їй. — Мій знайомив замовляв шампанське на хрещення свого сина. Молодий татусь не хотів витрачати дорогоцінний час на візити до супермаркету за шампанським. Зробив замовлення на сайті і менш, як за добу отримав ігристе. Каже, свято вдалося».

Нещодавно кур'єрська доставка шампанського від Київського заводу шампанських вин запрацювала і у місті Лева. Ця послуга тривалий час працює у Києві.

Як скористатися послугою? Перший крок — зайти на сайт champarty.com.ua і зробити замовлення. Умова — мінімальна сума замовлення має бути не меншою двохсот гривень. При сумі замовлення 200−500 гривень — доставка коштує 50 грн, а від 500 грн. І вище — доставка безкоштовна.

Як розповів журналісту «ВЗ» менеджер з продажів Київського заводу шампанських вин у Львові Юрій Паращук, коли замовили шампанське на сайті — очікуйте на товар впродовж 24 годин. До речі, ціни на ігристе доволі комфортні. Мінімальна вартість пляшки ігристого — від 79,19 гривень, це мінімальна ціна, яка встановлена законодавством для ігристих вин.

Пан Юрій каже, можна замовляти кур'єрською доставкою будь-які міцні напої, які виготовляє Київський завод шампанських вин, зокрема ТМ «Київ», «Українське», «Преміум» «Анжелі»… Запитую, якщо ж кур'єру доведеться везти кілька ящиків ігристою машиною, чи потрібно доплачувати за це. Юрій Паращук сказав, що за автомобільну доставку не беруть плату.

Тож чому все-таки варто надати перевагу продукції Київського заводу шампанських вин?

Звичайно, ключові речі, які викликають довіру — стаж на ринку та якість виробництва.

Київський завод шампанських вин виробляє натуральне якісне ігристе понад 60 років. З 2007 року завод є частиною компанії Henkell&Co — відомого світового лідера з виробництва ігристих вин. «Вино з бульбашками» народжується тільки з натурального винограду, який вирощують на територіях Одеської та Миколаївської областей України.

У виробництві використовують власну, спеціально розроблену расу дріжджів.

Обробка вина — на сучасному екологічному обладнанні, яке є світовим ноу-хау (до речі, в Україні таке обладнання є тільки на КЗШВ). Завдяки цьому фільтрація вина відбувається на мікробіологічному рівні, що дозволяє очищувати вино від різноманітних хімічних елементів, які шкодять здоров’ю. Кожна партія вина проходить перевірку в німецьких лабораторіях на відповідність європейським стандартам виноробства.

Ще один важливий аргумент — Київський завод шампанських вин є власниками сертифікату IFS (International Food Standard) — найвищий рівень сертифікації якості. Жоден інший виробник ігристих вин в Україні не зможе похвалитися таким здобутком.

Схожі новини