Передплата 2024 ВЗ

Григорій Козловський розповів "Високому Замку" подробиці свого одруження

Знаний львівський бізнесмен та його обраниця співачка Юлія Думанська планують відгуляти весілля після Пасхи

14 лютого, на день усіх закоханих, у Львівському ДРАЦСі розписався бізнесмен, ресторатор, власник ФК “Рух”, депутат Львівської міської ради Григорій Козловський (47 років) та 26-річна співачка Юлія Думанська. Вони зустрічалися кілька років. Чутки про весілля ходили давно... І нарешті на День Валентина із світлин у соцмережах стало зрозуміло, що Григорій Козловський та Юлія Думанська стали щасливим подружжям.

Як розповів журналісту “ВЗ” молодий, це була розписка. “Весілля плануємо відгуляти після Пасхи, - сказав Григорій Козлоський. - Гучного святкування не буде. Це буде затишне європейське весілля. Офіційну пропозицію руки і серця зробив Юлії на Свято Миколая. Це був своєрідний подарунок коханій “під подушку”.

Григорій Козловський (це його другий шлюб, від першого має троє дітей — син Святослав, дочки Юліана та Софія. - Авт.) тримав у суворій таємниці дату свого одруження. Про це не знали ні найближчі співробітники ресторану “Святослав”, ні деякі його родичі... Один з депутатів Львівської міської ради, який є давнім другом Григорія розповів “ВЗ”, що про розписку на Свято Валентина дізнався за тиждень до події. “На розписку мене не запрошували, тож у ресторані теж не був. Але буду на весіллі, яке планується навесні”, - сказав депутат.

Після розписки у РАЦСі, молодята із гостями відправилися у ресторан заміського елітного відпочинкового комплексу Edem Resort. На святкуванні було дванадцять гостей. Ті, хто приїхав з молодятами до ДРАЦСу. Їх Григорій та Юлія запросили на святкову вечерю у ресторан. Один з гостей розповів “ВЗ”, що на святкуванні ніхто із зірок шоу-бізнесу не виступав. Жодної пісні не виконала і молода.

На весіллі Григорій та Юлія отримали у подарунок від друзів та колег дороге вино, шампанське та квіти. Бізнесмен зізнається, що дорогих презентів не любить, просить своїх друзів приносити щось символічне. Як розповів “ВЗ” депутат Львівської міської ради Андріян Гутник, давній друг Григорія Козловського, привітав у Edem Resort молодят гарними квітами.

Наступного дня Григорій Козловський прийшов на сесію міської ради. На його безіменному пальці красувалася золота обручка з дорогоцінного каміння (у стриманому стилі, без гламурних надмірностей). Був одягнений у блакитний костюм. Депутат мав гарний, явно святковий настрій. Було видно, що щасливий. Колеги вітали Григорія. На своїй сторінці в Instagram Григорій Козловський написав: “Ось і все! Холостяцьке життя позаду. Попереду — сімейне життя”.

Марія Доротич, Дарія Бавзалук

Схожі новини