Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Деякі дівчата оголюються на пляжах відвертіше, ніж наші стриптизерки…»

Нічні клуби Львова явно перегинають палицю під час еротичних шоу.

“Відпочивала з друзями у нічному клубі і була ошелешена вульгарним шоу оголених танцівників, - обурюється 43-річна львів’янка Катерина Олексин. - Гості із захопленням дивилися шоу дівчат, які часто-густо перегинали палицю, демонструючи надто відверті еротичні пози. Дехто був обурений, мовляв, ще мить - і виступ дівчат у нічному клубі перетворився б на секс-шоу… Така слава Львову не потрібна! Не хочеться, щоб наше місто асоціювали з турецьким секс-туризмом та розпустою у клубах”.

Журналіст “ВЗ” переглянула сторінки в соц­мережах кількох популярних нічних клубів . У фотозвітах справді чимало відвертих фото. Це навіть еротикою назвати складно. Торік українці обурювалися відвертими танцями стриптизерки в одному з нічних клубів Коломиї. Нагадаємо, до стриптизерки підійшов відвідувач, зняв штани, імітував з нею статевий акт. Скандальний випадок зазнав шквалу критики у соцмережах. Згодом стриптизерка виправдовувалася, мовляв, не вистачило сил відштовхнути нахабного хлопця… Та, судячи із фотозвіту деяких вечірок нічних клубів Львова, стриптиз у Коломиї — це ще квіточки…

Телефоную по коментарі до адміністраторів та арт-директорів нічних клубів Львова. Клубу “Антураж” - три роки. До речі, фіналістки “Міс Львів” стали обличчям цього клубу. Запитую арт-директора “Антуражу” Юрія Хомина про весняні новинки розважального закладу. Каже, на фронті розваг у “Антуражі” - затишшя. Причина — наближається Великий піст, християнських традицій ніхто не відміняв. Активне нічне життя у клубі стартує з травня.

“У нашому клубі танцюють дівчата з балету, - розповів Юрій Хомин. - Відвідувачі самі замовляють у дівчат відверті танці... І самі розраховуються за роботу танцівниць. Не вбачаю у цьому нічого непристойного. Це ж нічний клуб!”.

Адміністратор нічного клубу Deluxe cafe Олег каже, що атмосферу розваг у клубі заряджають піджейки (дівчата, які танцюють на спеціальних тумбочках під час дискотек. За вечір змінюють кілька образів. — Авт.), стриптиз-зони там немає.

Такий специфічний еротичний танець...
Такий специфічний еротичний танець...

На деякі вечірки справді запрошують стриптизерок. Гонорари за їхній виступ — комерційна таємниця. «Навесні є більший наплив гостей, - каже пан Олег. — Серед іноземців у нас є німці, англійці, американці. Намагаємося обмежити вхід турків на наші дискотеки, бо знаємо, що в інших клубах вони часом поводяться неадекватно...».

Запитую про відверті топлес-шоу. «Поцілунки двох дівчат — це справа наших клієнток, а не піджейок, - «віднікується» адміністратор. — У нас танцівниці не цілуються. Охорона робить зауваження дівчатам, які під час дискотеки демонструють лесбійські мотиви. Я б не сказав, що костюми наших піджейок — надто відкриті. Це бюстгальтер, декорований камінням. На пляжі дівчата роздягаються набагато відвертіше»…

Адміністратор нічного клубу Hiresh club Галина, як кажуть, з’їхала з теми: “Вибачте, я вночі не працюю, тому не знаю, що твориться на дискотеках. У нас рідко буває стриптиз”.

У нічному клубі Rafinad people — міжсезонне затишшя. Арт-директор клубу Юліан Фінюк каже, що наразі тематичних весняних вечірок немає. “Жара” буде у квітні-травні, коли у Львові традиційний туристичний бум. У цьому розважальному закладі також є стриптиз-зона, де відвідувачі замовляють персональні танці. Фотографувати там — зась! Фото зі стриптизу не “просочуються” в соцмережі.

“У наших фотографіях з виступів піджейок немає нічого непристойного, - запевняє Юліан Фінюк. - Може, ви сплутали нас з фотозвітами інших клубів?”. Уточнюю, що на фото чітко видно, як цілуються двоє дівчат, які за дрес-кодом схожі на піджейок. На це Юліан відповів: “Це не лесбійські мотиви! Це дружні мотиви! Нічого “пошлого” ми в це не вкладаємо”.

Думки з приводу

Ляна НОВАК, телеведуча

На жаль, багато туристів не бачать Львів як історичну пам’ятку та культурний центр України. Чимало людей приїздять сюди як до міста... дешевих дівчат та напоїв. У Європі постійно про це чую. Прикро... Львів нічим не поступається таким містам, як Париж, Мілан чи Відень, котрі асоціюються з Монмартром, Лувром, оперою Ла Скала, Моцартом... Любителям еротики - місце у спеціальних стриптиз-клубах! А в нічних клубах такого дійства відбуватися не повинно.

Олександр ЗОЛЬСЬКИЙ, підприємець, колишній львів’янин, який мешкає у Монако

У нічних клубах Львова піджейки справді перегинають палицю, танцюють вульгарно. Забули, що працюють аніматорами дискотек, де є відповідна етика, а не стриптизерками. Часом складається враження, що ці клуби перетворилися на борделі... У Монако такі речі неприпустимі. Та найбільша проблема — власники клубів цим, вочевидь, хизуються, бо виставляють непристойні фото у соцмережах. Така “реклама” культурному Львову не потрібна. Не дивно, що турки їдуть до Львова за дешевими секс-послугами, бо складається враження, що тут усе дозволено...

Фото зі сторінок нічних клубів у соцмережах

Схожі новини