Передплата 2024 «Добрий господар»

«Ми хотім здесь хорошо отдихать, много дєвочек і жесткого секса...»

Львів дає підстави для того, аби стати столицею секс-туризму для турків.

Останніми роками до Львова навідується дедалі більше турецьких туристів. Подейкують, за дешевими секс-послугами... Дівчат “знімають” у нічних клубах, насамперед тих, де працюють стриптизерки. “Турки, які звертаються по допомогу, мають стандартні запитання: де тут хороший нічний клуб, де відпочиває багато красивих жінок?” - кажуть у центрі туристичної інформації. Львів поступово перетворюється на столицю секс-туризму...

Деякі нічні клуби Львова “фільтрують” відвідувачів, зокрема турецьких. Власники клубів кажуть: клієнти, які себе дискредитували непристойною поведінкою на дискотеці чи були втягнуті у бійки з нашими хлопцями, занесені до “чорного списку” і є “персонами нон ґрата”.

“Ми не забороняємо туркам вхід до клубу, хіба що стається якийсь конфлікт чи бійка за їхньої участі, - розповів “ВЗ” арт-директор нічного клубу “Антураж” Юрій Хомин. - Тоді вже обмежуємо перебування конкретних осіб у клубі. Якщо людина затіяла бійку чи конфлікт, то її запам’ятає не тільки адміністратор клубу, а й весь персонал і ще частина відвідувачів”.

Запитую адміністратора Юрія: а може, варто повністю заборонити туристам із Туреччини вхід до клубу? “Моя думка - ні”, - відповів арт-директор.

У деяких нічних клубах Львова запровадили прискіпливіший фейс-контроль, особливо до іноземців. Звертають увагу на дрес-код.

“З появою дешевших авіаперельотів до Львова прилітають не надто виховані турецькі туристи, - розповів “ВЗ” адміністратор одного з нічних клубів центру Андрій. - Левова частка таких гостей мають в кишені не більш ніж 100 євро. З теперішнім курсом валюти за цю суму можна непогано “відірватися”. Несила боротися з їхньою нахабністю. Деякі гірші за деяких наших “рогулів”… Не виховані. Можуть дозволити собі кричати до офіціантів, хамити персоналу. Кажуть, турки не вживають алкоголю. Це неправда. Не бачив нічого жалюгіднішого, ніж турок, який намішав кілька алкогольних коктейлів та віскі. На дискотеці “знімають” малолєток на халяву”.

Адміністратори багатьох клубів в один голос стверджують, що турки приїжджають сюди заради дешевого сексу. Переважно “зависають” у клубах, де є стриптиз. Не шкодують грошей на персональні танці стриптизерок, із захопленням спостерігають за топлес-шоу. Після цього “відриваються” на дискотеках, де і шукають дівчат на одну ніч. Кажуть, туркам навіть не треба особливо старатися залицятися, бо деякі наші дівчата готові на все. “Якби не було пропозиції, не було б попиту, - розповідає заступник директора одного з розважальних зак­ладів Львова Віктор. - Деякі малолітні вертихвістки самі підходять на танцмайданчику до турків, вішаються їм на шию...”.

Запитала кількох знайомих дівчат, які вчащають на дискотеки, навіщо їм дружба зі східними красенями. Деякі кажуть, що заради цікавості та нових вражень. Дехто хоче знайти кохану половинку. Уточнюю: чи є перспективи одруження з турком? “Під лежачий камінь вода не тече, - відповіла львів’янка Христина. - Два місяці зустрічаюся з турком зі Стамбула і дуже задоволена. Багато моїх колежанок вийшли заміж за турків, переїхали до них і живуть щасливо”.

“Да, ми хотім здесь хорошо отдихать, много дєвочек і жесткого секса, - ламаною російською розповідає мені турок зі Стамбула Фатіх (цікавлюся, де вивчив російську. Хлопець каже, що три роки працював на будові у Росії. - Авт.). - У нас ето запрещено, а у вас можно всьо. Почті бесплатно...”.

Заступник начальника управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник підтвердила “ВЗ” інформацію про нашестя турецьких туристів до Львова. “За даними нашого туристичного центру, який працює в Міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького, кількість турецьких туристів у Львові щоразу зростає, - каже чиновниця. - Їх стало більше, бо усі авіаперевізники пропонують вигідні фінансові умови (є лоу-кости зі Стамбула). Представники готельного бізнесу кажуть, що турки приїжджають до Львова насамперед заради ділового туризму. Замовляють триденні конференції. Турків також цікавить медичний туризм у Трускавці. Вони везуть зі Львова багато сувенірів. Ми не робили окремого дослідження щодо турецьких туристів. Тому складно сказати, чи приїжд­жають вони сюди й заради секс-послуг”.

Найбільша проблема, кажуть у Ратуші, те, що у Львові вкрай бракує гідів, які володіють турецькою. А попит на екскурсії турецькою мовою зростає. “Будемо вести перемовини, щоб готувати на спеціальних курсах турецькомовних гідів, - інформує Галина Гриник. - Бо кожному іноземному туристу приємно, коли екскурсії ведуться його рідною мовою. Програму перебування турків у Львові мають формувати наші туроператори, а не їхні. Наші турфірми повинні пропонувати туристичним операторам Туреччини послуги ділового туризму, екскурсій, корпоративів, сімейного відпочинку”.

Схожі новини