Передплата 2024 «Добрий господар»

Нічне шоу панянок

Побились з охороною клубу, розбили скло машини лобом, напали на поліцейських...

23 листопада, о другій годині ночі, до патрульної поліції Львова надійшов виклик з-під нічного клубу “888”, що на площі Данила Галицького. На місці події патрульні побачили групу неадекватних жінок та чоловіка, який вже втратив надію заспокоїти своїх супутниць...

Бармен нічного закладу був змушений викликати охорону клубу через те, що компанія жіночок середнього віку почала вар’ювати: жінки матюкалися, чіплялися до відвідувачів, перевертали столи. Охоронці вивели дебоширок та чоловіка, в компанії якого “відривалися” подруги, на вулицю. Коли патрульні прибули на виклик, одна із жінок кричала на всю вулицю, що слід негайно покарати охоронців закладу, які “викинули на вулицю” вагітну. Біля клубу справді прилягла на землю та почала засинати повненька пані. Тим часом її подруга-блондинка... билася головою об автомобіль, що стояв під нічним закладом, поки не розбила лобове скло машини.

Зрозумівши, що поліцейські не збираються негайно карати охоронців та заступатися за панянок, блондинка зняла з ноги чобіток і кинула його в поліцейського. Ще одна розлючена фурія, яскрава брюнетка, як левиця кидалася на патрульного. Щоб вгамувати жінку-агресора, патрульний мусив одягнути на неї наручники. Подруги брюнетки спробували вивести її з алкогольного запалу ляпасами. Вони так били подругу по щоках, що... розбили їй ніс.

Хтось із перехожих викликав до “вагітної”, яка остаточно заснула, “швидку”. Побачивши кров на обличчі своєї кривдниці, поліцейський повів брюнетку до медиків. Жінка, опираючись, дорогою копнула у живіт дівчину-поліцейського. На щастя, вона була у бронежилеті, тож травми не отримала. Брюнетка, день народження якої так буйно відзначали в “трьох вісімках” колежанки, почала погрожувати, що поліцейських вже завтра звільнять зі служби, бо вона працює “в цій самій сфері”. Жіночка почала наказувати своєму супутнику, щоб він негайно “викликав вуйка Василя, який з цими... розбереться”.

Підпилу компанію ледь вгамували та повезли до відділу поліції.

Жінок також звозили на експертизу, під час якої виявили по два проміле алкоголю в крові у кожної. Тобто панянки мали випити десь по дві пляшки чогось 40-градусного на душу. Коли забирати жінок приїхали їхні батьки та чоловіки, з’ясувалося, що “вагітна” дебоширка насправді не вагітна, а від природи занадто, як для “світської левиці”, повненька... На жінок-розбишак склали адмінпротоколи. Знайомитися з цими документами панянки будуть вже після важкого похмілля.

Схожі новини