Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Оновлені кредитні пропозиції «Кредобанку»:бери більше – плати вигіднішу ставку!

Ви досі вважали, що споживчі кредити – неабиякий зашморг для сімейного бюджету?

Значить, ви недобре вивчили пропозиції на банківському ринку. Відтепер кредити можна сплачувати за ще вигіднішими умовами. З квітня «Кредобанк» пропонує своїм клієнтам оновлену лінійку пропозицій з готівкового кредитування та рефінансування виданих раніше споживчих кредитів. Особливості нової пропозиції — збільшена максимальна сума кредиту до 200 тисяч гривень (раніше ця сума була удвічі меншою), фіксовані відсоткові ставки та фіксований щомісячний платіж. Серед вагомих переваг — відсутність вимог до страхування життя і спеціальні пропозиції для клієнтів «Кредобанку».

Як розповів директор департаменту споживчого кредитування ПАТ «Кредобанк» Сергій Кірюхін, клієнти, які потребують швидкого кредиту на будь-які потреби (йдеться про незначні суми), можуть отримати до 20 тисяч гривень. При цьому не потрібно надавати довідку про доходи. Якщо у житті виник дорожчий проект, а значить, потрібна значно більша сума кредиту, — «Кредобанк» пропонує кредит «Великі гроші» на суму до 200 тисяч гривень. Для отримання коштів за кредитом «Великі гроші» необхідно надати довідку про доходи за останні півроку. Максимальний термін кредитування — до 60 місяців.

«Збільшення максимальної суми кредиту пов’язане з тим, що в останній рік спостерігається зростання доходів населення. Це пов’язано, насамперед, зі стабілізацією ситуації в економіці, збільшенням мінімальної зарплати до 3 200 гривень, — наголосив пан Сергій. — Зараз у людей є попит на кредити. Наприклад, купують побутову техніку, коли ще торік про це лише мріяли».

Щомісяця «Кредобанк» в середньому видає 2-3 тисячі споживчих кредитів. Левову частку кредитів беруть на ремонт помешкань, придбання меблів. У середньому на вирішення «квартирного питання» беруть від 50 тисяч гривень кредиту.

Друга пропозиція «Кредобанку» — оновлені умови рефінансування кредитів. Клієнти цього банку можуть зекономити на щомісячному платежі. Рефінансувати можна всі види споживчих кредитів, включаю­чи товарні кредити, заставні кредити та заборгованість за кредитними картами. Для оформлення рефінансування необхідно подати довідку про доходи (при отриманні кредиту понад 20 тисяч гривень) та кредитні договори або довідки про стан заборгованості за кредитами, що підлягають рефінансуванню. «Наші клієнти мають чимало кредитів в інших банках, виникає проблема — як взяти ще один кредит, або зменшити щомісячний платіж по існуючих кредитах, — продовжує розмову Сергій Кірюхін. — Тому «Кредобанк» розробив вигідну пропозицію щодо рефінансування кредитів. Якщо клієнт має кредит в іншому банку, то ми рефінансовуємо цю суму кредиту, але місячний платіж вже значно менший, ніж у попередньому банку. Наш продукт рефінансування є найдешевшим серед інших банків України».

До речі, саме послуга рефінансування від «Кредобанку» отримала перше місце у рейтингу, який склав сайт Favor (за результатами голосування економічних експертів у 2016 році).

Третя пропозиція стосується лояльних клієнтів банку. Цим можуть скористатися клієнти, які користувалися кредитними або депозитними продуктами «Кредобанку», мають у банку рахунки, працюють в організаціях, які співпрацюють з банком, а також ті, хто стане клієнтами нових відділень банку.

«Оновлені пропозиції з готівкового кредитування допоможуть українцям здійснити свої плани, а також істотно заощадити на вже відкритих кредитах. Умови кредитування у нас найкращі на ринку. Основ­ними перевагами споживчих кредитів від «Кредобанку» залишаються відсутність вимог щодо страхування життя, фіксовані щомісячні платежі, які дозволяють планувати родинний бюджет, а також відсутність комісій за дострокове погашення», — підсумував Сергій Кірюхін.

Переваги кредитів «Кредобанку» ще й у тому, що на спеціа­льному сайті (www.kredocash.com.ua) можна самостійно розрахувати суму щомісячних платежів кредиту. Вводиш суму бажаного кредиту в онлайн-калькулятор і за мить отримуєш результат. Це дозволяє приймати виважені фінансові рішення і планувати свій сімейний бюджет раціональніше.

Схожі новини