Хрусткі курячі крильця у паніровці: пікантна закуска до столу
Ароматні та хрусткі курячі крильця у золотистій паніровці — ідеальна закуска для дружньої зустрічі чи сімейного вечора. Завдяки попередньому запіканню та фритюру вони виходять ніжними всередині та апетитно хрусткими зовні
700 г курячих крилець, сіль і перець чилі (пластівцями) — до смаку, 2 яйця, 200 г панірувальних сухарів, 100 г пшеничного борошна, олія — для фритюру.
Крильця вимити, розділити на три частини, фаланги можна викинути або залишити.
Посолити, за бажання приправити перцем чилі. Влити трохи олії, перемішати. Викласти на деко. Поставити у розігріту до 180−200°С духовку на 10−13 хв.
Яйця збити в мисці, додавши трохи води та пластівців чилі (за бажання). В окрему миску насипати сухарі.
Скласти крильця у пакетик з борошном, добре струсити. Потім занурити в яйця і одразу ж у сухарі. Смажити крильця у фритюрі з обох боків.
Викладати на серветку, щоб стекла зайва олія.