Передплата 2025 ВЗ

Хрусткі курячі крильця у паніровці: пікантна закуска до столу

Ароматні та хрусткі курячі крильця у золотистій паніровці — ідеальна закуска для дружньої зустрічі чи сімейного вечора. Завдяки попередньому запіканню та фритюру вони виходять ніжними всередині та апетитно хрусткими зовні

700 г курячих крилець, сіль і пе­рець чилі (пластівцями) — до смаку, 2 яйця, 200 г панірувальних сухарів, 100 г пшеничного борошна, олія — для фритюру.

Крильця вимити, розділити на три частини, фаланги можна викинути або залишити.

Посолити, за бажання приправити перцем чилі. Влити трохи олії, перемі­шати. Викласти на деко. Поставити у ро­зігріту до 180−200°С духовку на 10−13 хв.

Яйця збити в мисці, додавши трохи води та пластівців чилі (за бажання). В окрему миску насипати сухарі.

Скласти крильця у пакетик з борош­ном, добре струсити. Потім занурити в яйця і одразу ж у сухарі. Смажити криль­ця у фритюрі з обох боків.

Викладати на серветку, щоб стекла зайва олія.