Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Морквяний суп з імбиром

Рецепт

Морквяний суп з імбиром
Морквяний суп з імбиром
  • оливкова олія — до смаку
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ч. ложки натертого імбиру
  • 2 ч. ложки меленого кмину
  • 500 г картоплі
  • 4 морквини
  • 1 л овочевого або курячого бульйону
  • 130 г натурального йогурту
  • зелена цибуля — для подачі

Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Скропити оливковою олією.

Додати дрібно нарізану цибулю і готувати, помішуючи, 5 хв або до її м’якості.

Додати часник, імбир і кмин.

Готувати, помішуючи, 1−2 хв.

Додати картоплю, нарізану кубиками, натерту моркву і бульйон.

Збільшити вогонь до максимуму.

Довести до кипіння. Накрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. Варити 15−20 хв або поки овочі не стануть м’якими.

Відставити, щоб трохи остудити.

Перелити суп у чашу блендера і збити на однорідну масу. Перелити крем-суп у каструлю і прогріти на малому вогні.

Розлити суп у чашки. Прикрасити йогуртом і зеленою цибулею.

Схожі новини