Передплата 2024 ВЗ

Гарбуз з картоплею, цибулею та часником

Рецепт

Гарбуз з картоплею, цибулею та часником
Гарбуз з картоплею, цибулею та часником
  • 500 г вузь­кого довгого гарбуза,
  • 3−5 картоплин,
  • 2 цибулини,
  • 6 зубчиків час­нику,
  • 2−3 ст. ложки верш­кового мас­ла,
  • 2 ст. ложки олії,
  • сіль і перець — до смаку,
  • 2 ч. ложки приправи «Про­ванські трави» або «Італійські трави»,
  • 150 г твердого сиру.

Очистити гарбуз та картоплю. Нарі­зати їх і цибулю тонкими кружальцями. Подрібнити часник.

З'єднати розтоплене масло, олію, сіль, перець, трави, часник і близько 100 г натертого сиру. Змішати овочі із цією сумішшю. Найзручніше це зробити в пакеті.

Викласти кружальця вертикально по колу у форму, запікати за температури 200°C близько 40 хв. Потім посипати си­ром, що залишився, і поставити в духо­вку ще на 5 хв.

Схожі новини