Сирник «Ізабелла»

Рецепт для ласунів

1 кг сиру (тричі змо­лоти на м’ясорубці або протерти через сито), 8 яєць, 2 сме­танкові пудин­ги, 3/4 склянки олії, 2 склянки моло­ка, 1/2 ч. ложки розпушувача, 1+1/2 склянки цукру, 2 пачечки ванільного цукру, близько 150 г пісочного печива.

Жовтки збити з цукром і ванільним цу­кром. Вимішуючи, додати мелений сир, пудинговий порошок, розпушувач, цівкою влити олію, потім молоко.

Збити білки на стійку піну і частинами всипати решту цукру. До маси з сиром, додати збиті білки і акуратно перемішати ложкою. Дно форми 25x36 см вистелити пергаментом, викласти печиво і вилити сирну масу.

Сирник поставити в духовку, нагрі­ту до 170°С. Випікати близько 1 год 20 хв. Якщо верх сирника надто сильно підрум’янюється, через годину можна на­крити папером для випічки. Сирник охоло­дити в духовці з відчиненими дверцятами.

Схожі новини