Сирник «Ізабелла»
Рецепт для ласунів
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/459538/syrnyk.jpg)
1 кг сиру (тричі змолоти на м’ясорубці або протерти через сито), 8 яєць, 2 сметанкові пудинги, 3/4 склянки олії, 2 склянки молока, 1/2 ч. ложки розпушувача, 1+1/2 склянки цукру, 2 пачечки ванільного цукру, близько 150 г пісочного печива.
Жовтки збити з цукром і ванільним цукром. Вимішуючи, додати мелений сир, пудинговий порошок, розпушувач, цівкою влити олію, потім молоко.
Збити білки на стійку піну і частинами всипати решту цукру. До маси з сиром, додати збиті білки і акуратно перемішати ложкою. Дно форми 25x36 см вистелити пергаментом, викласти печиво і вилити сирну масу.
Сирник поставити в духовку, нагріту до 170°С. Випікати близько 1 год 20 хв. Якщо верх сирника надто сильно підрум’янюється, через годину можна накрити папером для випічки. Сирник охолодити в духовці з відчиненими дверцятами.