Передплатити

Овочі на вугіллі

Простий і неймовірно класний варіант, як приготувати овочі на вугіллі


Овочі на вугіллі

До м’яса чи риби, а можна просто з соусом, вони будуть доречними. Що стосується вибору інґредієнтів, то тут можна використовувати ті овочі, які вам до смаку. Варто додати гриби, вони чудово підходять для пікніка.

Апетитний маринад із травами надає овочам приголомшливого смаку та аромату.

  • 1-2 кабачки
  • 2 солодкі перці
  • 1 цибулина
  • 300 г грибів
  • 200 г помідорів чері
  • 1-2 зубчики часнику
  • 1 ч. ложка сушених трав
  • 2-3 ч. ложки свіжої зелені
  • 3 ч. ложки оливкової олії
  • сіль і перець – до смаку

Вимити та обсушити усі овочі, очистити цибулю та часник.

Цибулю та перець нарізати середніми шматочками, кабачки – кружальцями, гриби – навпіл. Помідори залишити цілими.

Викласти все у глибоку миску.

Вичавити або дрібно нарізати часник. Додати сіль, перець, сушені трави. Для інтенсивнішого аромату додати подрібнену свіжу зелень.

Полити все оливковою олією та акуратно перемішати. Нанизати овочі та гриби на шампури, чергуючи.

Смажити на розігрітому вугіллі до рум’яності, постійно перевертаючи.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Читайте також: Черешневий бум