Гарнір з молодої капусти
Сезонний рецепт з молодої капусти
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/457301/harnir-z-kapusty.jpg)
- 700-800 г молодої капусти,
- 2 яйця,
- 100 г твердого сиру,
- 30 г вершкового масла,
- 1/2 ч. ложки солі.
Сир натерти на грубій тертці.
Капусту помити, очистити від верхнього листя, розрізати вздовж навпіл, вирізати качан з кожної половинки. Кожну половинку розрізати уздовж на три частини. Нашаткувати всю капусту. Викласти на добре прогріту пательню із вершковим маслом усю капусту, посолити, акуратно і ретельно перемішати. Від солі капуста почне помалу пускати сік. Помішуючи, смажити капусту на середньому вогні близько 20 хв. Капусту смажити без кришки. Коли капуста трохи підрум’яниться, додати яйця і сир. Все добре перемішати і просмажити ще 3-4 хв.
Потім накрити кришкою та зняти з плити. Залишити на 5-10 хв. Подавати теплим.