Передплатити

Гарнір з молодої капусти

Сезонний рецепт з молодої капусти


Гарнір з молодої капусти
  • 700-800 г молодої капусти,
  • 2 яйця,
  • 100 г твердого сиру,
  • 30 г вершкового масла,
  • 1/2 ч. ложки солі.

Сир натерти на грубій тертці.

Капусту помити, очистити від верх­нього листя, розрізати вздовж навпіл, ви­різати качан з кожної половинки. Кожну половинку розрізати уздовж на три час­тини. Нашаткувати всю капусту. Викласти на добре прогріту пательню із вершковим маслом усю капусту, посолити, акуратно і ретельно перемішати. Від солі капуста почне помалу пускати сік. Помішуючи, смажити капусту на середньому вогні близько 20 хв. Капусту смажити без криш­ки. Коли капуста трохи підрум’яниться, додати яйця і сир. Все добре перемішати і просмажити ще 3-4 хв.

Потім накрити кришкою та зняти з плити. Залишити на 5-10 хв. Подавати теплим.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»