Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Риба в кукурудзяному паніруванні

Рецепти для святкового столу

  • 4 філе білої риби
  • близько 100 г кукурудзяного борошна
  • 1/2 ч. ложки солі
  • 1/2 ч. ложки чорного меленого перцю
  • 2-3 гілочки свіжої петрушки
  • 1 лимон
  • оливкова олія - для смаження

Нагріти оливкову олію у пательні на середньому вогні.

Змішати в неглибокій тарілці кукурудзяне борошно, сіль, перець, дрібно нарізану петрушку та цедру лимона.

Обваляти у суміші філе риби. Обсмажити філе в гарячій олії, по 3 хв з одного боку та 2-3 хв з іншого. Викласти філе на тарілку, застелену паперовими рушниками.

Якщо філе грубе, час приготування потрібно збільшити. Петрушку вимити і дати повністю висохнути. При обсмажуванні не потрібно викладати філе щільно, краще смажити у 2 заходи.

Подавати, прикрасивши часточками лимона.

Більше рецептів тут

Схожі новини