Риба в кукурудзяному паніруванні
Рецепти для святкового столу
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/448822/ryba.jpg)
- 4 філе білої риби
- близько 100 г кукурудзяного борошна
- 1/2 ч. ложки солі
- 1/2 ч. ложки чорного меленого перцю
- 2-3 гілочки свіжої петрушки
- 1 лимон
- оливкова олія - для смаження
Нагріти оливкову олію у пательні на середньому вогні.
Змішати в неглибокій тарілці кукурудзяне борошно, сіль, перець, дрібно нарізану петрушку та цедру лимона.
Обваляти у суміші філе риби. Обсмажити філе в гарячій олії, по 3 хв з одного боку та 2-3 хв з іншого. Викласти філе на тарілку, застелену паперовими рушниками.
Якщо філе грубе, час приготування потрібно збільшити. Петрушку вимити і дати повністю висохнути. При обсмажуванні не потрібно викладати філе щільно, краще смажити у 2 заходи.
Подавати, прикрасивши часточками лимона.